Becuri Albastre Pe Pozitie

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Pentru cand vrem sa trecem avem altceva flashul si claxonul, nu stiu de ce trebuie pom de craciun pe masina, dar deja o dam in offtopic...
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Sau girofar si sirena...
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Las' ca am vazut si multi d'astia... )

Comment

hai ca exagerati deja, nu cred ca daca pui stroboscopice o faci pom de craciun

Comment

Nuuu, deloc )
            Parerea ta.

Comment

In seara asta, cand ma intorceam acasa, ce vad? O masina de politie cu pozitii albastre. Deja nu ma mai mira nimic...

Comment

Au inceput si ei sa le tuneze
                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Mai lipsea oul kinder la antena si cd-ul cu manele in geam si era complet "tuningul".

Comment

mie albastrul nu-mi place dar cand ma vazut taicamiu ca vopsesc cu spray galben pozitiile sa dus la elba si mia adus gata facute de fabrica galbene.
                    acum parca sunt made in america
                    se vad bine pe ceata

Comment

Originally posted by nik_98_nik
                      In Bucuresti Au Vrut Sa-mi Ridice Certificatul Pt Ca Am Becuri Albastre Pe Pozitie Fata . Voi ati avut probleme de genul acesta?
                      din cate stiu la regulament zice ca ptr faze dastea se suspenda talonu pana se aduce masina la specificatile ei din talon sau din normele RAR(adica faze gen jenti mari , folie , poziti albastre , sau becuri arse) si mai zice ca daca problema se poate remedia pe loc sau la fata locului nu se mai retine talonul , deci data viitoare cand ai probleme zi-le si u ca ai gresit ca nu ai stiut prefate ca te apuci sa le schimbi si te vor lasa in pace... eu asa faceam cand aveam la dacie si ma faceam ca le schimb si imi dadeau talonul si se urcau in masina si plecau dar imi ziceau sa nu plec de acolo pana nu rezolv problema )))

sigpic

Comment

De http://aspad-shop.ro/details/BECFARA...r2buc-7339.htm ce ziceti? Cum se vad? Oare voi avea probleme?
                        People's problem is not that they are mortal, but that they are suddenly mortal...

Comment

nu oare, ci sigur ... va trebui sa fii super-atent... sa nu te vada de sub casca )

Comment

ma eu unu mi-am pus becuri albe pe pozitii si nu m-a oprit deloc si nici nu imi doresc sa ma opreasca ... iarasi Politia din Basarabi a spus ca sunt bune alea albe si ca sa nu imi pun de alta culoare
                            Alex is My Name .. CT26DZU is my " nickname " )

Comment

Am avut si eu si mia luat certificatul garda ...cu toate ca eu eram stationat...asta e...sa intamplat acuma 2 ani aproape...asta e...a trecut....dar nu mai pun nimic...oricum nu cred ca mai sunt la moda

Comment

oare ptr neoane albe sub masina se ia talonu???

sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google