Pentru cand vrem sa trecem avem altceva flashul si claxonul, nu stiu de ce trebuie pom de craciun pe masina, dar deja o dam in offtopic...
Becuri Albastre Pe Pozitie
Collapse
X
-
-
Las' ca am vazut si multi d'astia...)
Comment
-
Nuuu, deloc)
Parerea ta.
Comment
-
In seara asta, cand ma intorceam acasa, ce vad? O masina de politie cu pozitii albastre. Deja nu ma mai mira nimic...
Comment
-
Mai lipsea oul kinder la antena si cd-ul cu manele in geam si era complet "tuningul".
Comment
-
Originally posted by nik_98_nikIn Bucuresti Au Vrut Sa-mi Ridice Certificatul Pt Ca Am Becuri Albastre Pe Pozitie Fata . Voi ati avut probleme de genul acesta?)
)
)
sigpic
Comment
-
De http://aspad-shop.ro/details/BECFARA...r2buc-7339.htm ce ziceti? Cum se vad? Oare voi avea probleme?People's problem is not that they are mortal, but that they are suddenly mortal...
Comment
-
nu oare, ci sigur ... va trebui sa fii super-atent... sa nu te vada de sub casca)
Comment
-
ma eu unu mi-am pus becuri albe pe pozitii si nu m-a oprit deloc si nici nu imi doresc sa ma opreasca ... iarasi Politia din Basarabi a spus ca sunt bune alea albe si ca sa nu imi pun de alta culoareAlex is My Name .. CT26DZU is my " nickname ")
Comment
Comment