Era sa fac pe mine!!!
Ati Mai Primit Careva Asa Ceva???
Collapse
X
-
Tocmai te-ai imbogatit cu 3000 de dolari.. nu stiu ce sa zic.. sa din actul tau de identitate cum poti sa iti dea aia banii?:-?? poate ii o tzeapa.. poate nu
intreabal pe xp...
Da si cu zicea si vallio nu ii de la paypal mailu...LAUREAT 1.5 DCI
INTILNIRE LoganClub DUMINICA
Enter the Matrix
Comment
-
Atenţie. Dacă ar fi adevărat de ce domeniul e-mailului expeditorului este @live.com ?
E simplu. Te duci pe saitul lor şi dai un telefon sau un e-mail pentru lămuriri.
Atenţie, nu tot ce zboară se mănâncă.
Numai bine.
Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
sigpic
Comment
-
Sa fim seriosi...Eu trebuia sa fiu milionar in euro sau miliardar sigurla cate prostii din astea am primit si pe telefon.
Chiar azi "am castigat" 20.000 de euro de la Antena 1 cu,,concursul Verde Stop.
Ca sa nu mai zic ca trebuia sa am si magazin de electrocasnice de la cate firme am primit premii
Comment
-
cum a mai spus cineva,intra pe site-ul lor,fa rost de un nr de tel sau un mail,trimite mailul primit la ei si vezi care e treaba....pana atunci nu da nimanui informatiile personale!cert este ca un coleg a castigat la omwbixxoil o excursie de 2 persoane in noua zeelanda si 2 saptamani pana nu am vazut ca vine cu biletele nu am crezut...oricum,aici este suspect,iti cere buletinul scanat!
Comment
-
inainte mai trimiteau baietii o scrisoare "nigeriana" ceva, acum incearca sa traga teapa direct.
sincer e prea cusuta cu ata alba.
in general cu copia de pe buletinul tau isi face un card la Altex, ERS sau alti "comercianti" si ca la radio Erevan "nu i-a dat ci i-a luat si nu era o Volga era o bicicleta"....
Probabil 3000 este limita pana la care poate face manevra ...sigpic
Ambition 1.5 dc
Comment
-
e caterinca sigur.......am mai vazut chestii dinastea......totusi incearca sa le dai reply la mesaj si vezi ce iti zic si o sa te lamuresti daca e teapa sau nu .
m-au inebunit astia pe mail cu mesaje spam:"aparitii filme","castiga cu"..... ,"xxx".....etcAlpine 9853r-> Audison->dls ms6a->full active
-> Alpine v12 mrd-m605->jbl pb1220
Silent Coat.
Comment
Comment