Era sa fac pe mine!!!
Ati Mai Primit Careva Asa Ceva???
Collapse
X
-
Tocmai te-ai imbogatit cu 3000 de dolari.. nu stiu ce sa zic.. sa din actul tau de identitate cum poti sa iti dea aia banii?:-?? poate ii o tzeapa.. poate nu intreabal pe xp...
Da si cu zicea si vallio nu ii de la paypal mailu...LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Atenţie. Dacă ar fi adevărat de ce domeniul e-mailului expeditorului este @live.com ?
E simplu. Te duci pe saitul lor şi dai un telefon sau un e-mail pentru lămuriri.
Atenţie, nu tot ce zboară se mănâncă.
Numai bine.
Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
sigpic
Comment
-
Sa fim seriosi...Eu trebuia sa fiu milionar in euro sau miliardar sigur la cate prostii din astea am primit si pe telefon.
Chiar azi "am castigat" 20.000 de euro de la Antena 1 cu,,concursul Verde Stop.
Ca sa nu mai zic ca trebuia sa am si magazin de electrocasnice de la cate firme am primit premii
Comment
-
cum a mai spus cineva,intra pe site-ul lor,fa rost de un nr de tel sau un mail,trimite mailul primit la ei si vezi care e treaba....pana atunci nu da nimanui informatiile personale!cert este ca un coleg a castigat la omwbixxoil o excursie de 2 persoane in noua zeelanda si 2 saptamani pana nu am vazut ca vine cu biletele nu am crezut ...oricum,aici este suspect,iti cere buletinul scanat!
Comment
-
inainte mai trimiteau baietii o scrisoare "nigeriana" ceva, acum incearca sa traga teapa direct.
sincer e prea cusuta cu ata alba.
in general cu copia de pe buletinul tau isi face un card la Altex, ERS sau alti "comercianti" si ca la radio Erevan "nu i-a dat ci i-a luat si nu era o Volga era o bicicleta"....
Probabil 3000 este limita pana la care poate face manevra ...sigpic
Ambition 1.5 dc
Comment
-
e caterinca sigur.......am mai vazut chestii dinastea......totusi incearca sa le dai reply la mesaj si vezi ce iti zic si o sa te lamuresti daca e teapa sau nu .
m-au inebunit astia pe mail cu mesaje spam:"aparitii filme","castiga cu"..... ,"xxx".....etcAlpine 9853r-> Audison->dls ms6a->full active
-> Alpine v12 mrd-m605->jbl pb1220
Silent Coat.
Comment
Comment