Ati Mai Primit Careva Asa Ceva???

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Vezi ca si mie mi-a facut cineva o bucurie si a comandat de la mari retaileri de electrocasnice pe numele meu marfuri de peste 100.000 RON. O saptamana m-am certat cu Altexul, Domo ca sa nu ma mai bata la cap ca am comandat si inca nu am platit...
    The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

O tentativa nerusinata de a-ti fura identitatea si de a se folosi de datele tale pe internet pentru diferite achizitii.
      Sa nu fiti idioti si sa va incredeti in emailuri primite de genul asta, cum ca ati castigat nu stiu ce suma de bani si vi se cer informatii despre contul bancar, adresa, nume complet, pinuri de la carduri sau copii dupa acte.
      Nu va lasati pacaliti si tepuiti!!!
      sigpic

Comment

trimite`i ma o copie de buletin ,era pe site pe aici unu ce il chema Bred Pit ,sa vezi ce o sa iti zica . Copia aia seamana cu un invoice de paypal,care daca nu ai paypal pe adresa de mail respectiva n-ai avea pentru ce sa il primesti :P .Plus ca daca e paypal,banii intra direct far sa te intrebe,doar iti spune ca au intrat .
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

ce tarfe de oameni,nu pot sa cred
          Lazio SS

Comment

Vrajeala pe fata....paypal-ul doar iti trimite o notificare cum ca ai primit bani sau ca ai facut tu o tranzactie (ai platit ceva cu cardul prin ei) atata tot! Niciodata nu iti va cere sa le arati ceva act ca sa iti trimita bani! Eu lucrez de ani buni cu paypal si ii prima data cand vad asa ceva! E criza mare....cineva tre sa faca bani cumva....

Comment

alege unul de aici sa ii trimiti ....
              Attached Files
              sigpic

Comment

foarte tare asta... eu as trimite o copie de BI "Bill Gates"
                sigpic

Comment

Ar mai tare sa ia aia creditul cu buletinele alea.
                  Si lui Bill ii da sigur

Comment

Da,trimite-le o copie din buletinele astea.
                    Faci si tu caterinca de ei,trimite-l pe Bill Gates

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google