Faza Lunga In Proiectoare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Faza Lunga In Proiectoare

veneam azi de la intalnire spre casa, si cum era deja destul de intuneric, am vazut un taximetrist care venea din sens opus doar cu pozitiile. greu il vezi doar din pozitii...mai ales ca erau albastre, si alea cand le vezi iti fug ochii. i-am dat un flash...si el smecher, imi da si el un flash...si s-au aprins si farurile si proiectoarele pe faza lunga.

de atunci ma tot gandesc cum si le-a putut face?... ma gandesc ca nu e de ajuns doar schimbarea becului cu unul pe doua faze, ci mai trebuie facuta si legatura la faza lunga.

si-a facut careva din voi asa ceva? sau stiti cum s-ar putea face?
    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

are Sandu Golanu'. Sper ca am scris corect. sunt xenoane speciale bixenon h11

Comment

asa pe taxi avea becuri normale la culoare...cum sunt si astea din proiectoarele noastre... banuiesc ca h11 pe faza dubla (nu stiu daca exista ca nu m-am interesat pana acum)...
      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Poate a avut proiectoarele montate after-market si le-a legat pe faza lunga.
        INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

va trebuie un releu ceva, si atunci cand dai faza lunga, se da curent si la proiectoare, si se pot folosi si separat, ca inainte proiectoarele
          bafta la modificari, ideea asta o am si eu de mult, tocmai pentru a arde retinele celor ce merg incontinuu cu proiectoarele aprinse, sau care vorba ta merg doar cu pozitiile si proiectoarele aprinse, ca se vad proiectoarele mai tare decat faza scurta
          Life is short...play more!
          http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578

Comment

ala avea doar pozitia aprinsa. de aia i-am dat flash. inca mai astept ca nu sunt lamurit 100% ce trebuie sa fac, si decat sa stric ceva mai bine mai astept putin...poate mai apar ceva idei

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google