Sunteti multumiti de Loganul vostru?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• pai n-ai de facut decat vre-o 200 km dus-intors... ce mai astepti?

Comment

• am un mcv 15 dci de 1 an si nu am avut nici o problema sant f multumit de ease
      sigpic

Comment

• eu sunt multumit....daca si boxa spate stanga se auzea ca celelalte si nu imi scartaia scaunul sub mine...eram foarte multumit

Comment

• mai greseaza si tu un pic scaunul la sinele alea ;) si la boxe ....schimba-le ) pune-ti altele bafta
          sigpic

Comment

• 40.000 km, si nu am bagat decat benzina,ulei si cauciucuri !Si nu face nici "pis"!La banii astia o marfa de masina !S-o duca tot asa (ea,masina)!

Comment

• o am de 6 luni.. nici o problema......f multumit..
              sigpic

Comment

• multumut si eu am 9000km si fara probleme(doar stergatoarele si caucioacele ar trebui inlocuite)in rest se comporte binisor si la 160km/h

Comment

• Dar deja ai ros cauciucurile in 9000 de km??
                  1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!

Comment

• Eu ma declar foarte multumit.In 18 luni nu s-a stricat nimic la ea...si consumul e mai mult decit multumitor.

Comment

• Sunt mulţumit în general de maşină, singurul reproş ar fi punctele de rugină care au început să apară pe portiere.

Comment

• E o problema cu vopseaua care pare foarte sensibila si este atinsa in 2 locuri cu masina stationat.
                        Pur si simplu nu mai era vopsea pe niste zone (usa fata dreapta si aripa spate dreapta).
                        Am facut-o dar nu mai e la fel.
                        Si inca ceva: ornamentele de cauciuc de pe usi nu sunt lipite pe toata suprafata (inca de noua).
                        Cei care aveti vechime le mai aveti inca?

Comment

• Sunt multumit de ea;imi place din ce in ce mai mult!

Comment

• Din ce in ce mai multumit
                            http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• @ionut.delta: stai linistit ca nu dispar de acolo .
                              Si eu sunt multumit de masinutza... face 68 de mii si merge ca noua.
                              Don't touch! Never ever steal
                              Unless you're in for the kill

Comment

• Merge loganu', sa-l vad la 100 de mii si apoi mai vorbim. tata a avut o dacie care l-a tinut motorul ~250 de mii. sunt curios cum e loganul la 100 de mii. la banii care i-am dat pe el, pana acum e ok.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google