Sunteti multumiti de Loganul vostru?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sunt multumit. Am avut dacia 1310 si este diferenta de la cer la pamant. Nu o menajez mai deloc. Am carat saci cu legume, saci cu struguri, bidoane de vin, 5 persoane, i-am dat pana i sa tait injectia, dar fara drifturi, sau intoarceri cu frana de mana. Deci fara ultimele doua enumerate. Am fost prin drumuri cat se poate de proaste, am luat cateva gropi serioase numai cu rotile de pe partea dreapta a masinii si deocamdata nu bate nimic. Mers cu viteza de 156km/h. Are 7800 km si nu scapa o picatura de ulei.

cu riscul de a ma repeta, spun ca sunt multumit.
    sigpic

Comment

• Multumit

Comment

• Originally posted by bogdan_1984 View Post
        Sunt multumit. Am avut dacia 1310 si este diferenta de la cer la pamant. Nu o menajez mai deloc. Am carat saci cu legume, saci cu struguri, bidoane de vin, 5 persoane, i-am dat pana i sa tait injectia, dar fara drifturi, sau intoarceri cu frana de mana. Deci fara ultimele doua enumerate. Am fost prin drumuri cat se poate de proaste, am luat cateva gropi serioase numai cu rotile de pe partea dreapta a masinii si deocamdata nu bate nimic. Mers cu viteza de 156km/h. Are 7800 km si nu scapa o picatura de ulei.

cu riscul de a ma repeta, spun ca sunt multumit.
        Bogdan ai 7800 de km si nu scapa ulei? Si lucrul asta te multumeste? Pai cand o sa ai 78000 ce o sa te multumeasca? Ca nu cade tabla de pe ea? Eu am prieten cu >200000 Km in 3 ani si inca nu scapa ulei!

Comment

• Am vazut la alti colegi de forum ca se plang de unele chestii. Deocamdata imi merge foarte bine masinuta. Pana acum sunt foarte multumit de ea.
          sigpic

Comment

• @Bogdan am fost ironic, nu te supara dar se pare ca fiecare Logan e unicat, unul merge 5 ani si nu schimba nimic si altu se apuca de surubarit dupa 1 an!

Comment

• Nu m-am suparat, dar am sa fiu atunci cand o sa inceapa sa pice de pe ea
              sigpic

Comment

• Sunt foarte multumit...
                sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

• Sunt multumit de consum si de spatiul pe care il ofera.Ma enerveaza la culme ca dupa 45000 Km au inceput sa zdrangane toate prin el (precizez ca am mare grija de masina).Dar una peste alta, pentru o masina de zi cu zi este ok.

Comment

• Multumit si eu. Tot ce vrei de la o masina si nimic din ce nu iti trebuie ca sa citez o marca concurenta )

Comment

• Tibi laso mai moale cu loganul tau

sper sa nui te fi confundat cu altcineva
                      Last edited by darksid3; 14 November 2008, 18:16. Reason: post consecutiv

Comment

• Salut baieti. Am loganul din 09.2006 si in prezent am 60.300 km fara nicio problema. Urmeaza sa schimb distributia si capat de bara stanga, dreapta la directie. In concluzie masina este ok si sunt multumit.

Comment

• pentru cei f nemultumiti

Doar asa sa ma bag si eu in seama.
                          Pana una alta fiecare isi ia masina dupa preferintele sau buzunarul propriu.
                          Cred ca am discuta acest subiect in nestire chiar daca masina noastra s-ar numi altfel decat Logan. Intotdeauna ar exista nemultumiti de performante sau calitate. Pentru o masina sub 10.000 Euro iata avem perfromantele pe masura. Exista defecte de fabricatie si la VW sau alte marci de renume, acum vreti ca Loganul sa fie perfect.
                          Hai sa judecam cu mintea limpede.... Asa zisa masina a saracului (am vazut si bastani care conducea Dacia by the way) se preteaza perfect la conditia noastra sociala actuala. Nemtii cand au inventat VW i-au dat numele de "masina poporului" - does that ring the bell? Fratilor
                          Eu sunt multumit, masina de 1,6 ani, merge fara probleme, transporta toata familia oriunde vreau eu, intretinere ieftina....Etc
                          PS. No offence!!!

Comment

• Logan

Sunt foarte multumit de Dacia mea (Berlina Faza 2, 1,6 16V).
                            O am de 3 saptamini dar tin sa va spun ca inainte am condus Loganul parintilor si la fel, am fost foarte multumit! Este o masina buna.Am dat 9200 cu multiple optiuni si sunt incintat; consum foarte bun, putere in orice treapta!

Comment

• Si yo sunt multumit de golanu meu...Nu am avut probleme cu el si sper ca sa nu am nici de acum in colo

Comment

• hop si eu cu multumirile mele fata de masina pe care o conduc. poate sunt multumit si din cauza ca nu am fost proprietarul altei masini inainte de logan.
                                MiNnRuZ

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google