si eu sunt multumit de logan, in 4 ani fara probleme doar bateria avand in vedere ca am tub de bass...
Sunteti multumiti de Loganul vostru?
Collapse
X
-
Eu sunt multumit. In aprope 2 ani si 52.000 de km nu am avut probleme deosebite. Doar o pierdere de ulei pe la distributie m-a tinut 3 ore in service, s-a rezolvat pe garantie.http://images.spritmonitor.de/428841_5.png Logan 1.4 MPI
Comment
-
loganul este o masina pentru cei care stiu sa aprecieze pretul acestei masini(nou), eram hotatrat sa o vand, in acest timp am pus suflet in ea si in ultimul moment m-am razgandit, cu bani vreoiam sa mi achit o datorie si sa raman cu ceva bani, iar cu restul sa achizitonez o solenza, dar mai bine raman cu ea, ma simit prea bine la volanul acestei masini, chiar si sotia a zis cum ai sa acomotezi cu ceva mai inferior(solenza)
Comment
-
Eu mai injur Loganul cateodata cand trebuie sa trag de el tare in depasiri sau cand simt lipsa AC ului vara.
Dar cand vad cat de ieftina e intretinerea comparativ cu alte masini mai de parturi, cat de bine ia gropile si cat de ieftin si bun pentru buzunar e mersul pe GPL imi revine zambetulLogan GPL 1.4
Comment
Comment