Originally posted by zgaibarel
Sunteti multumiti de Loganul vostru?
Collapse
X
-
Originally posted by zgaibarelsalut. NUUU sint multumit de logan. categoric. am 30000 km si deja am schimbat rezistentele de la aeroterma, pompa de apa, alternatorul, cablul de acceleratie. acum urmeaza caseta de directie.
userii din timisoara care au fost la intilniri pot sati confirmetoora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla
Comment
-
am loganul de doua saptamani... cam 160 km ca nu circul mult in perioada asta... singurul inconvenient e vizibilitatea spate...parchez ca o muiere si asta ma enerveaza la culme... da in rest e ok sunt supermultumit (desi e devreme sa ma pronunt avand in vedere ca inca miroase a nou)
Comment
-
Comment
-
pe mine ma omoara plasticaraiul care vibreaza. inclusiv parasolarul vibreaza ca un idiot.
dar la 23.000km rulati sint multumit, consumul tine cu mine, forta are, loc mult, portbagaj mare, o iubescDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Originally posted by fabulous4u2O sa fiu multumit de Logan......De 2 lucruri imi e frica sa nu se intample.....sa nu am probleme cu vopseaua si sa nu tremure. Din pacate observ ca amandoua sunt lucruri iminente la ea deci......
Azi am fost cu un prieten cu un L 1,4 tremura saracul de ziceai ca e dacia mea din 1900 toamna.
Comment
-
succes barbate! si ca sa faci rost mai repede de bani, fa ca mine! ajuta niste batrini sa treaca strada, mai speli un mort ... merge
te asteptam cu primele impresii si poze la my ride, LUNA ASTADaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Originally posted by fabulous4u2Ma chinui de 2 sapt sa il cumpar dar mi-au cerut avans 50 de mil..... dau dacia mea cu 40 mai pun 10 si l-am luat....problema e ca mai treb 20 mil pt taxa bancara(10 mil)+Inmatricularea (10 mil).....oricum in max 2 sapt l-am luat...sper sa prind oferta ABS Plus......Cel mai lent 1,6 8v
Comment
Comment