am 6000 de km si sunt multumit,99 la suta!
Sunteti multumiti de Loganul vostru?
Collapse
X
-
Originally posted by andreiParca si vad topic "Masina mea e banuita, cum scot fantomele din ea?".
daca platesti bine exorcizam si accesorile care le-ai montat pe masina...
la dorinta clientului facem si schimburi de ulei cu Aghiasma mare in motor si Aghiasma mica in cutie... La DCI-urile chipuite punem tot Aghiasma mare in cutie... iar special ptr timisoreni da-m cu mir rotiile ptr a nu avea surpriza ca radeti cauciucurile la frane violente gen 100km-0km
sigpic
Comment
-
Nu se poate, ai uitat de botezarea rotii de rezerva si de montarea unei cruciulite in loc de sigla Dacia.
Comment
-
La 6000 km cat am pana acum cu un consum per total de 5% sunt super multumit...am 2500 km in afara localitatii iar restul in Galati.Ceea ce ma numultumeste este faptul ca a inceput sa mi se lase bara in stanga fata sub tripla...se vede cam jumatate de centimetru...fara a avea vreun accident...sigpic
Comment
-
Originally posted by valeriuciprianLa 6000 km cat am pana acum cu un consum per total de 5% sunt super multumit...am 2500 km in afara localitatii iar restul in Galati.Ceea ce ma numultumeste este faptul ca a inceput sa mi se lase bara in stanga fata sub tripla...se vede cam jumatate de centimetru...fara a avea vreun accident...
Nu fi suparat Valeriu! asta intra in categoria.."asa face toate"
Comment
-
care ma poate ajuta cu niste informatii
referitor la cardu de "garantie extinso" si ce intra in garantia extinsa?
deci am 18 luni garantie pe logan + inca 3 ani extins dar nu mai stiu exact ce cupringe acea garantie extinsa. merci sper sa ma ajutati cu niste infosigpic
Comment
-
Garantia masinii este de 3 ani sau 100.000 km, nu 4 ani jumatate cum ai zis tu.
Ai aici contractul de garantie extinsa pe care ar fi trebuit sa-l primesti si tu.
Cardul de garantie extinsa l-ai primit?
Comment
-
am revenit iara
mai vroiam sa va intreb daca exista posibilitatea sa iti pui filtru de polen sau cum ii zice in interior? stiu ca exista un locas sub consola pe partea dreapta dar are capacu lipit,iar daca ar fi sa decupez acolo si sa introduc un filtru,oare se pierde garantia? masini de atitia mi de euroi si nu au un filtru si ei inauntru merci astept sugestiisigpic
Comment
-
sunt multumit de Loganul meu.chiar astazi am facut curat in interior si am facut o mica descoperire care se numeste Biocarpet,curata si mocheta si presurile de cauciuc,au iesit ,,meserie,, ,nici nu mai fac interiorul la spalatorii.am 15300 km si merge excelent,parca si-a mai dat drumu" si motorul sau o fi de la benzina(efix 95)Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
Comment