Sunteti multumiti de Loganul vostru?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Si-a dat drumul si motorul in mod sigur.
    Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Originally posted by SUPERCAR
      pai de ce sa nu fie,doar le aduc gata facute din spania,pe clio symbol sunt dci-uri de 85CP de ce nu ar fi si pe logan la fel de 85CP sau 100CP.
      Iote ca a aparut si pe Logan motoru' de 85 de cai...

D-FENS ....de la amandoua...si benzina ii buna (eu din asta alimentez si se cunoaste fata de cea de la petrom) dar si motorul si-a dat drumul...
      Last edited by Cata_65; 27 September 2007, 08:15.

Comment

• motorul se lasa bine dupa vreo 10000 km atunci poti sa-i dai in goarna ca lumea dar merge si mai devreme
        "cromul este placerea mea"
        "cui nu-i place , valea"

Comment

• Originally posted by Cata_65
          Nu fi suparat Valeriu! asta intra in categoria.."asa face toate"
          "Asa face toate", da' macar exista o rezolvare...
          Cel mai nou proiect auto din România!
          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Pai asta vreau si eu...
            sigpic

Comment

• Pai du-te la dacoteci.
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Pana acum... e OK. Chiar imi place.

Comment

• si eu sunt multumit de loganul meu ...,deocamdata
                  "cromul este placerea mea"
                  "cui nu-i place , valea"

Comment

• Are aproximativ 1600km la bord si-s destul de multumit de el pana acum.
                    In tara momentan.

Comment

• si io's multumit si tata )al meu are 36000 km si odata am schimbat bucsile parca ;) in rest nik. Bineinteles cu revizii la zi ;)
                      sigpic

Comment

• am zis "merge" pt ca m-au "fentat" la cumparare, mi-au spuc ca nu fac prestige decat dupa un an si l-au scos dupa 2 luni. bineanteles, schimbarea costa mult mai mult decat diferenta dintre cele doua modele. tipic dacia facand abstractie de prestige, ambitionul 1.6 mpi e o masina ok. cam sugativa la o pedala apasata mai des si mai jos decat normal. iar cuvantul "ergonomie" e necunoscut celor de la dacia. plus ca nu are toate functiile din manual (cand l-am luat nu era altceva mai bun, deci nu inteleg de ce nu avea masina functii si dotari "full"). cu vremea o sa vad daca loganu' pronunta corect macar cuvantul "fiabilitate"... ca alea doua cuvinte "intretinere ieftina" pare ca se cam balbaie cand e vorba de preturi la reprezentanta
                        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Si eu sunt multumita de Loganul meu..Simt ca pot sa-l controlez in totalitate...Si asta imi place....Franele sunt bune, demaraj are, luminile sunt si ele bune..Pentru mine este masina perfecta.

Comment

• Dupa 300km facuti in 2 zile sunt multumit, ma simt bine la volan si imi place cum alearga cand apas mai tare pedala.

Comment

• sunt mai mult decat multumit de masina...tinand cont si de faptul ca este cadou....;)...stiti vorba ai veche..."calul de dar nu se cauta in gura"...;) numa bine
                              0.9 tce SL plus

Comment

• Si al meu logan e foarte ok pana acum. Sincer nici nu ma astept sa am probleme cu el in viitorul apropiat. Am eu asa un feeling, si de obicei nu prea inseala intuitia Un up pt dacia.
                                Fotografie ... in cat mai putine cuvinte

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google