Si-a dat drumul si motorul in mod sigur.
Sunteti multumiti de Loganul vostru?
Collapse
X
-
Originally posted by SUPERCARpai de ce sa nu fie,doar le aduc gata facute din spania,pe clio symbol sunt dci-uri de 85CP de ce nu ar fi si pe logan la fel de 85CP sau 100CP.
D-FENS ....de la amandoua...si benzina ii buna (eu din asta alimentez si se cunoaste fata de cea de la petrom) dar si motorul si-a dat drumul...Last edited by Cata_65; 27 September 2007, 08:15.
Comment
-
Originally posted by Cata_65Nu fi suparat Valeriu! asta intra in categoria.."asa face toate"
Comment
-
Pai du-te la dacoteci.
Comment
-
am zis "merge" pt ca m-au "fentat" la cumparare, mi-au spuc ca nu fac prestige decat dupa un an si l-au scos dupa 2 luni. bineanteles, schimbarea costa mult mai mult decat diferenta dintre cele doua modele. tipic dacia facand abstractie de prestige, ambitionul 1.6 mpi e o masina ok. cam sugativa la o pedala apasata mai des si mai jos decat normal. iar cuvantul "ergonomie" e necunoscut celor de la dacia. plus ca nu are toate functiile din manual (cand l-am luat nu era altceva mai bun, deci nu inteleg de ce nu avea masina functii si dotari "full"). cu vremea o sa vad daca loganu' pronunta corect macar cuvantul "fiabilitate"... ca alea doua cuvinte "intretinere ieftina" pare ca se cam balbaie cand e vorba de preturi la reprezentantaDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
Comment