Eu sunt foarte multumita de loganul meu, a suportat destule saracu si trage bine la depasiri. rezista bine la viteza (cat poate pt un logan), iar preturile la piese mi se par acceptabile
Sunteti multumiti de Loganul vostru?
Collapse
X
-
da sunt multumit pana acum de loganul meu , cum zice si rocri e o masina corecta la pretul ei... partea nasoala e cea de finisaje si mici chestii pe care cei de la fabrica putea sa le retuseze cum ar fi o indoitura pe usa spate dinspre interior inspre exterior , stopurile ambele zgariate pe interior(tot pe linia de asamblare cand leau pus leau atins de balamale) , chedarele unele sunt cu 1mm mai scurte altele cu 2mm mai lungi si cam atat... pana acum ma declar multumit de consum si de performante si de senzatia de masina noua si solida...Last edited by SoNyKeL; 3 December 2007, 12:13.
sigpic
Comment
-
Acum depinde de norocul fiecaruia. Daca masina este neconforma (stop zgariat, cheder mai scurt, tabla zagriata, indoituri) se poate returna si se asteaptao alta masina, asta daca e luata de pe stoc, nu la comanda.
Comment
-
andrei stopul este zgariat in spatele balamaleleor de la usile din spate deci doar daca deschizi usa spate la 180grade se observ , iar cu usa spate astept sa vad cum evolueaza rugina unde au dat baietii gauri ptr suporturile de numar , si daca evolueaza rugina cer schimbarea usii dar intai dau un mail la VC
sigpic
Comment
-
adica vrei sa zici ca nu ti-se balangane scaunul??? de loc? eu mai am o mica problema cu parasolaru de la sofer care atunci cand il deschid si il inchid iese din stanga si o data la 2-3 zile tre sa bang bang un pumn sal bag la loc )
sigpic
Comment
-
Originally posted by SoNyKeLadica vrei sa zici ca nu ti-se balangane scaunul??? de loc? eu mai am o mica problema cu parasolaru de la sofer care atunci cand il deschid si il inchid iese din stanga si o data la 2-3 zile tre sa bang bang un pumn sal bag la loc )
Vorba lui Rocri... masina mea are un tacanit la volan... si-atat.
Comment
Comment