46500. Sunt ofarte multumit de el ... Iti face treaba cu masina, consuma putin ( daca sti sa mergi cu ea ) ... Consuma si mult ( daca dai in ea ) ... Costuri EXTREM de mici la capitolul intretinere ( lunar circa 500 de mii + benzina ).
Sunteti multumiti de Loganul vostru?
Collapse
X
-
Salutare!! Eu am un logan ABS PLUS si sunt multumit. Doar un singur lucru ma deranjeaza zgomotele care se aud din bord pe un drum mai accidentat precum zgomote din usa. Pe cele din usa le-eam rezolvat baiu a au fost bolturile. Citind pe forum am gasit rezolvarea iar pentru zgomote din bord voi merge la service pentru a remedia problema, Bordul va fi luat jos. Masina este inca in garantie. Sunt curios ce va fi sub bord !!!
Comment
-
Multumit,am doar 4000 km,cu el, dar este diferenta intre el si celelalte masini care le-am avut..Dacia break fabricata 2001,dacia berlina fabr 1987, sau oltcit 1986....Asta era superb consum mic,fasneata,caldura...O masina buna la vremea ei...Asta de azi are si ac si altele si e noua...Nu mai am sh-uriAG-73-BAR garib1973@yahoo.com
Comment
-
Este o masina Low-Cost intradevar nu prea ieftina daca vrei AC ABS si mai nou daca vrei si GPL dar imi place extraordinar . Bag gaz si merge o saptamana zilnic peste tot masinuta . Ph2 imi place mai mult , pare un pic mai solida si are oglinzi mai mari1.6 MPi Icy White
Comment
-
Foarte multumit de kiss-ul meu! Il am din aprilie si am parcurs 7600 km! Si asa cum spunea cineva mai sus... Fata de dacia 1310 din 2000 este o diferenta uriasa!
Comment
Comment