Sunteti multumiti de Loganul vostru?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 46500. Sunt ofarte multumit de el ... Iti face treaba cu masina, consuma putin ( daca sti sa mergi cu ea ) ... Consuma si mult ( daca dai in ea ) ... Costuri EXTREM de mici la capitolul intretinere ( lunar circa 500 de mii + benzina ).

Comment

• 7500 km cu MCV-ul meu si s-o tina tot asa ca-i f bine....

Comment

• Salutare!! Eu am un logan ABS PLUS si sunt multumit. Doar un singur lucru ma deranjeaza zgomotele care se aud din bord pe un drum mai accidentat precum zgomote din usa. Pe cele din usa le-eam rezolvat baiu a au fost bolturile. Citind pe forum am gasit rezolvarea iar pentru zgomote din bord voi merge la service pentru a remedia problema, Bordul va fi luat jos. Masina este inca in garantie. Sunt curios ce va fi sub bord !!!

Comment

• Tabla si mocheta
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Mai bestie ca Loganul nu exista ! Deja ma felicit de unul singur si acum ca l-am luat ..) ..... Are 10.500 km si e in forma maxima

bafta
            Last edited by crispred; 17 October 2008, 11:13. Reason: greseala

Comment

• Salut chiar ca e tare masina a mea are 3 ani 40000 km si roti 205/50/16 si nu a cazut nimic la ea

Comment

• Si la mine la fel... 40 000 km si e mai mult decat ok masina , ma rog , mai putin in ceea ce priveste cutia de viteze dar pentru categoria ei... E super ok masina

Comment

• Cam multi bani... La 10.350, SH luam ceva cu tehnologie mai noua
                  Oamenii normali invata din propriile greseli; oamenii destepti invata din greselile altora.sigpic

Comment

• Originally posted by 2fast4u View Post
                    dacia logan - sunteti multumiti de aceasta masina?
                    Dupa cum se vede , eu am un logan dCi din 2007 iunie, si sunt foarte multumit de el... Spatiu, motorizare... Ce sa mai... Imi place!!!

Comment

• Originally posted by g3o View Post
                      Cam multi bani... La 10.350, SH luam ceva cu tehnologie mai noua
                      Sh la peste 100 000 km. Dar se poate lua.

Comment

• Multumit,am doar 4000 km,cu el, dar este diferenta intre el si celelalte masini care le-am avut..Dacia break fabricata 2001,dacia berlina fabr 1987, sau oltcit 1986....Asta era superb consum mic,fasneata,caldura...O masina buna la vremea ei...Asta de azi are si ac si altele si e noua...Nu mai am sh-uri
                        AG-73-BAR garib1973@yahoo.com

Comment

• Am masinuta din 11 Martie 2008 si am 10400 Km cu ea. Sunt foarte multumit de ea. Pana in prezent nu mi-a facut nicio problema. Merge super. Abia astept sa ma duc sa-i schimb uleiul.
                          Numai bine

Comment

• Este o masina Low-Cost intradevar nu prea ieftina daca vrei AC ABS si mai nou daca vrei si GPL dar imi place extraordinar . Bag gaz si merge o saptamana zilnic peste tot masinuta . Ph2 imi place mai mult , pare un pic mai solida si are oglinzi mai mari
                            1.6 MPi Icy White

Comment

• 31500 km in 1,5 ani. Nici o problema. Atata timp cat nu sunt probleme, sunt 100% multumit de ea. (abs+1.4)

Comment

• Foarte multumit de kiss-ul meu! Il am din aprilie si am parcurs 7600 km! Si asa cum spunea cineva mai sus... Fata de dacia 1310 din 2000 este o diferenta uriasa!
                                sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google