Sunteti multumiti de Loganul vostru?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Albea mea are aproape doua luni,'fo mie jumate de km si eu sunt multumit,dar nevasta e incantata,azi a furat-o si a plecat cu ea la serviciu!
    Acum o luna,cand aveam numere rosii m-am intersectat in Mangalia cu trei magraoni intr-un gipan cu numere de Bulgaria.Dupa privirile lor superioare pline de mila si de toleranta fata de fraierul care eram cu logan am stiut ca am ales perfect,e masina care mi se potriveste,care imi place si de care pana in prezent sunt multumit.

Comment

• 23.000 din iulie 2007 si merge impecabil
      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• 18.000 din oct 2007.Destul de multumit de ea.Singurele probleme sunt unele minore gen:zdranganit usa,bord,etc.In rest ok.Cam scumpa ce-i drept dar asta e.
        sigpic

Comment

• Foarte Multumit

2005 33000km no problem in afara de greierasi
          Foarte multumit nu numai eu toata familia la fel.
          Last edited by vdmihai; 21 October 2008, 19:24.
          sigpic
          !

Comment

• 47.000 km, 1 an si 7 luni, sunt foarte multumit. Absolut nicio problema notabila. Daca avea un consum mai mic cu 1l/100km as fi de-a dreptul incantat de masina mea.

Comment

• Logan = Deceptie Totala

Comment

• Aoleo
                Pai de ce,da si tu detalii.
                sigpic
                !

Comment

• Originally posted by ursache View Post
                  Logan = Deceptie Totala
                  Vezi ca s-a redus perioada de livrare a masinii la Ferrari. Baga-te!
                  Inainte de Logan ce masina ai condus, Subaru? Tatal tau conduce un Mercedes, nu? Doamne, cum ai putut sa cumperi Logan?

Comment

• @ursache: fi mai corect in exprimare: logan, PT TINE, este o deceptie totala.
                    Nu spune nimeni ca este o super masina, este una ieftina, care insa isi indeplineste cu succes scopul: acela de a te duce din a in b, cu costuri minime ( cine spune, ca e scumpa, nu stie despre ce vb - arata-mi o sg masina mai buna, la pretul ei: fiat albea, chevrolet aveo, toate sub logan).
                    Daca voi credeti ca vw, sau oricare alta ( inclusiv toyota) sunt perfecte, va inselati. Platiti pt marca, confort, si siguranta. La capitolul fiabilitate, inca nici una nu s-a dovedit indestructibila.
                    Asadar, la pretul ei, pt dotarile si confortul pe care il ofera, toate coroborate cu fiabilitatea destul de buna, rezulta o masina buna.
                    HAi cu replicile ca e proasta, de rahat, scumpa si barca.
                    PS: toti visam la golf si bmw, la pret de logan.
                    PS2: - probleme la distributie golf 1.4 80 cai, 10 000 km
                    - probleme injectoare golf 1.4 80 cai, 6000 km...Mai sa fie, ia uite ca si super masinile ( acestea de le credem noi a fi super - golf) au probleme.
                    Last edited by Cezar; 22 October 2008, 00:33.

Comment

• Eu ma gandesc la acei oameni care au platit zeci de mii de euro iar apoi erau cu masina pe platforma!Aia ce sa mai zica????...Sau la amaratii de germani, francezi, spanioli care cumpara Logan...Offff....Saracii de ei!
                      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Kiss 21 febr 2008. Incantat de ea si de forumul asta care m-a vaccinat de la inceput:greierasi, in usi, scurgeri de ulei in zona distributiei etc. Toate trec sau le trec cu vederea si am parcurs bucuros 11700 km.
                        cine da o balba de genul "= deceptie totala" nu cred ca e posesor de logan ci vulpe... Care nu ajunge la strugurasi !
                        Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa
                        Andreea Trifu

Comment

• Originally posted by ursache View Post
                          Logan = Deceptie Totala
                          Mai ai si 1,6 16v
                          Cred ca ai vrut sa incingi spirite pe aici.
                          sigpic
                          !

Comment

• Pentru toti cei care nu sunt multumiti de parerea mea: "LOGAN= DECEPTIE TOTALA".Fratilor, daca voi sunteti multumiti de loganele voastre,eu va respect parerea.Acesta, daca nu stiati, e un forum in care fiecare isi spune parerea.Asta e parerea mea despre logan.Nu va convine nu cititi ceea ce scriu. Si daca am 1.6 16v, ce e cu asta?!

Comment

• Pentru toti cei care nu sunt multumiti de parerea mea: "LOGAN= DECEPTIE TOTALA".Fratilor, daca voi sunteti multumiti de loganele voastre,eu va respect parerea.Acesta, daca nu stiati, e un forum in care fiecare isi spune parerea.Asta e parerea mea despre logan.Nu va convine nu cititi ceea ce scriu. Si daca am 1.6 16v, ce e cu asta?!E vreun avion si eu nu stiu?!
                              Domnule gl_mmm, logan e masina saracului(PAREREA MEA), asta e singura masina pe care mi-am permis-o si daca aveaM bani de subaru, ferrari sau eu stiu ce alt OZN, nu mai eram eu aici pe forum sa ma cert cu voi.

Scuze la moderatori ca am postat de doua ori.

Comment

• Salutare,

sunt in continuare pe pozitie ferma referitoare la faptul ca din punctul meu de vedere Loganul e cea mai buna alegere la banii de pina la 8500 EUR. Deja peste m-as arunca la altceva dar ar mai fi de pus inca 4000 EUR cel putin...

daca mai ai si 1.6 ,abs si ac e cea mai buna alegere (ma refer la un ABS+ de exemplu). o varianta cheala de Logan nu se merita...

bafta!
                                Last edited by crispred; 22 October 2008, 21:09.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google