Sunteti multumiti de Loganul vostru?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• La drum lung de campie si ceva viteza peste 120 pentru mine Loganul a fost o surpriza cam neplacuta.
    La munte si pe teren accidentat supermultumit.
    Prin oras este doar masina care te duce cum se spune de la A la B, nici buna nici rea, dar sincer nu stiu ce masina m-ar da pe spate la mersul prin oras.
    A si in toamna asta am folosit una dintre functiile principale ale loganului: caratul de saci de legume .
    Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• @ursache: eu nu inteleg de ce nu vinzi masina asta care te-a dezamagit total, acum cat inca are un pret bun. Cu banii luati pe ea si cu inca ceva iti poti lua ce masina crezi tu ca te avantajeaza. @Dantes spre exemplu a vandut 16v-le si cu banii obtinuti si-a luat un Megane sh fara sa mai puna nici o diferenta, de care e super multumit.
      sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• Logan PH2 Din 27.07.2008 1.6MPI+GPL+Toate dotarile posibile(in afara de jenti)=O afacere buna pentru cei care vor masina noua , spatioasa , ieftina(la consum) , de familie , confortabila.Sunt multumit de ea si am doar 1350 de KM si credeti-ma ca nu as dao pe un BMW din 98(sau orice alta masina SH).
        M-am indragostit de ea

Comment

• Sincer vorbind eu eram unu dintre aia care spuneau ca nu isi vor cumpara niciodata un logan nu imi placea masina de loc .............. Pana intro zi cand am dat de neste banuti si am analizat problema un golf de prin 94 sau o masina noua si am zis hai sa incerc sa imi iau una da noua dak nu merge o vand si asta e ............... Acu am logan si sunt multumit de el am facut 10000 de km in 4 luni si nu am avut prb ............. Singura defect este puterea motorului ca nu poti face anumite depasiri dar in rest sunt multumt

Comment

• Da Sunt Multumit.
            Un Logan----YNG-----
            Numai bine.

Comment

• Fratilor,am 3 loganuri in familie,ultimul ce l am luat a fost un mcv 16 valve,are o luna jumate si 8000km,i am pus pe el cam tot ce se putea,am dat cu tot cu asigurare si casco cam 13 000.Ce sa va zic,dupa 3 loganuri pe care l e am,pot spune ca la banii astia e o masina foarte buna.Cu asta noua am facut 2500 km in 30 de ore,am mers sute de km cu 150,160 constant,consum 8.4,merge ireprosabil.Unii vor zice ca la 13 000 isi luau nu stiu ce masina,dar fratilor,de ce alta si nu logan???Ca e romaneasca???Merge bine,nu se strica,consum super,de ce fiat sau chevrolet sau mai situ eu ce masina cand asta e aici la noi,service ieftin....Cat despre cei ce sustin ca si ar lua s-h nici nu are rost sa discut.Mai am un logan 1.4 de 4 ani jumate nu i am facut nimic,revizii si atat,in 4 ani i am bagat aer o data in roti,merge ireprosabil,pt romania e prea buna.Unii destepti vor spune ia uite si la fraieru asta si a luat logan cu 13 000 ,fratilor am si vw,foarte misto,merge super,dar sa nu credeti ca nu are greierasi,si sa va vad pe urma cand va duceti cu vw la service,pun pariu ca va ve ti da cel putin 3 sferturi din salariu pe o revizie,voi ce tot huliti loganul.Culmea e ca astia din serivce urile de afara lauda loganul,dar la roman tot nu ii palce,de ,ii zice taranu de langa el ,muritor de foame-ce ma ti ai luat logan??-

Comment

• Si eu sunt foarte multumit de ea.Tinand cont ca o am din 2005.
                Losers in the mirrors are closer than they appear!

Comment

• @amitaf: imi place cum ai pus problema. Toata stima.
                  sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• Nu sunt multumit, prea slabe performantele motorului.
                    http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• Felix...Pe cine vrei tu sa pacalesti?
                      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Incerc si eu , dar se vede treaba ca ai prins ideea Darkside.
                        http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• Destul de multumit de masina . Singura nemultumire ar fi ca nu merge fara sa pui benzina...

Comment

• Sunt foarte multumit de Loganul meu. Este un Ambiance 1.4 si a facut 2 ani in octombrie. I-am facut si ITP-ul si l-a luat fara probleme. Am 23000 km. Singurele probleme care le-am avut pana acum au fost cu distributia dar s-au rezolvat pe garantie. Mi-au schimbat pinion+curea+semering. Acum este ok.

Comment

• Ma declar foarte multumit!

Comment

• Da sunt multumit.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google