Sunteti multumiti de Loganul vostru?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by dadosh
    e o masina buna...sunt multumit...se cam observa ca e facuta pt pret...lipsa filtru polen, plastice mai proaste etc...pentru o masina NOUA pana in 10000 euro e ok...dupa asta treci la ceva superior
    plastice mai proaste....deja am auzit la prea multi treaba asta. Eu nu-mi dau seama ce intelegeti voi prin plastice proaste. Eu prin asta inteleg uzura lor accentuata in timp, ceea ce sigur nu este cazul la Logan , pt ca eu cunosc persoana care si-a luat masina cand a aparut si acum arata la fel. Termenul pe care cred ca ar trebui sa-l folositi este "mai placute/putin placute la atingere", unde intr-adevar Loganul este sub multe alte masini, dar pana la "proaste" mai este cale foarte lunga.
    Si intr-adevar, cand treci de 10000 euro poti sa-ti iei si altceva
    sigpic

Comment

Originally posted by mareom
      Eu nu-mi dau seama ce intelegeti voi prin plastice proaste.
      Eu inteleg prin plastice proaste, calitatea materialului, care se vede foarte clar ca e una foarte slaba, sunt niste plastice ordinare.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Originally posted by andrei
        Si fetele de usi tot din plastic sunt la Megane, si bordul la fel.
        la megane II fetele de usi sunt din panza iar bordul e facut dintr_un material cauciucat foarte placut la atingere....plasticele in logan zici ca sunt de jucarii d-alea chinezesti

Comment

Eu sunt multumit de masina in proportie de 90%.
          Cel mai mare neajuns la Logan pentru mine a fost vizibilitatea din interior spre exterior care dupa parerea mea este foarte slaba.
          Si mai ar fi si lipsa de simt al raspunderii in construirea masinii (suruburi nestrinse, reglaje diverse, etc), dar chestia asta nu tine strict de masina.
          Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Cel mai mare neajuns este vizibilitatea in spate dupa parerea mea.

Comment

@andrei total de acord!!!
              Eu ma mai si cobor din cand in cand din ea...sa vad daca nu ma urc pe ceva )
              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

si in fata (lateral fata mai precis) are unghiuri moarte
                Cel mai lent 1,6 8v

Comment

eu nu am vazut politistul in intersectie la lujerului de stilpul stinga fata,e adevarat ca aveam doar 200-300 de km. de cind conduceam loganul meu

Comment

N-am ce sa-i reprosez deocamdata. Si ce masina puteam sa-mi iau cu 8400 euro?! O masina cu dotarile si clasa Loganului (Laureate Plus)

Comment

Originally posted by gabriel
                      eu nu am vazut politistul in intersectie la lujerului de stilpul stinga fata
                      Si ai dat peste el?

Comment

Foarte multumit de consum, spatiu.
                        Nu prea multumit din cauza faptului ca la 2000 de km(3 saptamani de folosinta) deja a inceput sa zdrangane geamul de la usa soferului..si se mai aude si un scartait de pe la sistemul de prindere al centurii.
                        MX-5 1.6 110cp 12.01.12(fab.2002)

Comment

Originally posted by gxg
                          Foarte multumit de consum, spatiu.
                          Nu prea multumit din cauza faptului ca la 2000 de km(3 saptamani de folosinta) deja a inceput sa zdrangane geamul de la usa soferului..si se mai aude si un scartait de pe la sistemul de prindere al centurii.
                          Zici ca-i Loganul meu. N-ai aflat ca "asa face toate"?!

Comment

Pai tocmai deaia sunt nemultumit.. ca "asa face toate".Pana la urma e o masina de 9000 de euro si ar fi putut sa tina macar pana la prima revizie fara greierasi. Inainte am avut Tico cu peste 100.000 km si nu zdranganeau geamurile.
                            MX-5 1.6 110cp 12.01.12(fab.2002)

Comment

@andrei ma uitam la semafor ca trebuia sa se schimbe pe rosu cea ce s-a si intimplat si politistul imi facuse semn sa trec prin intersectie da cind l-am vazut era prea tirziu ma oprisem la semafor,mi-a facut semn ca "dorm" !

Comment

salut. NUUU sint multumit de logan. categoric. am 30000 km si deja am schimbat rezistentele de la aeroterma, pompa de apa, alternatorul, cablul de acceleratie. acum urmeaza caseta de directie.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google