Sunteti multumiti de Loganul vostru?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• salutare am doar 11500km din mai 2008 si sunt foarte multumit de ea sper sa nu ma dezamageasca in viitor pentru drumurile noastre este buna este masina rominului
    Powered by LSS
    http://img444.imageshack.us/img444/7...c127494gif.jpg

Comment

• deci cum sa nu fi multumit raport calitate -pret ???!!!
      eu unu sunt foarte multumit de aceasta masina am un diesel din 2007 si am cu masina 58000 km si merge perfect chiar nu m-a dezamagit niciodata eu chiar nu am ce sa-i cer ,pana la urma ce sa vrei de la o masina sa te duca din pct A in pct. B nu ,chiar nu ii inteleg pe uni cand isi pune dv -uri sau eu stiu mai ce doar nu dormi in masina ,am fost la revizia de 2 ani si mecanicul respectiv nu a gasit nimic defect eu sincer ma asteptam sa gaseasca ceva pe acolo pe la bucsi de la gropi sau frana de mana dar totul este ok ce sa mai spui frate la aproape 60.000 km si nu am schimbat decat consumabilele si alea de cand a iesit din garantie le-am schimbat personal una peste alta ma declar foarte multumit de aceasta bijuterie de masina .Salutare si astept si alte pareri de bine !

Comment

• zilele trecute am citit pe cb:14444 km!
        in continuare ma simt f.bine in kiss fm-ul meu ,care pe 21.02 va face 1 an.
        am facut si revizia de 15.000(m-am dus mai devreme), dupa rezultatul testului pe calculator,care a iesit ok,imi doresc sa fie la fel si la 30.000km.
        Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa
        Andreea Trifu

Comment

• am mcv din decembrie 2006 si nu am avut nici o problema sant foarte foarte multumit
          sigpic

Comment

• am un ph2 Laureate si sunt foarte multumit de el. masina excelenta pentru clasa ei mai ales pe partea mecanica si pentru spatiu. daca avem pretentii la dotari mai scoatem ceva banuti din buzunar si cumparam altceva
            sigpic

Comment

• la ce mai scot acum cei de la dacia ,sunt multumit de loganul meu
              eu il am din decembrie 2007
              sigpic Alexandria

Comment

• nici cea mai mica problema. 1.4 2006 februarie
                urmeaza o resoftare.

Comment

• Am avut in 1996 Dacia 1300 ,am avut Supernova confort in 2002 si Logan cu 1-dec- 2005 vreau sa va spun ca ultima masina a rezistat cu brio la toate(inclusiv accident).Daca rezista sa faca Transfagarusanul cu spatele ,declar Loganul cea mai buna masina.

Comment

• Per ansamblu multumit. Singura problema avuta: schimbat pe garantie o planetara la 8000km. Acum are 68000km din iunie 2005. Totusi ma cam oftic acum ca nu am luat 1.6 in loc de 1.4, am mers de curand cu 1.6 mpi si puterea in plus se simte din plin.

Comment

• Sunt chiar foarte multumit, daca o intreti nu ai probleme.

Comment

• Multumit ,gumele lasa de dorit.Are un an de zile si doar 5000Kmde ce sa-i faci !am masina de servici si nu prea am timp sa ma urc in Logan.(de multe ori ma gandesc de ce am cumparat masina)
                        AC/DC- RIDE ON

Comment

• eu am un logan care are 250.000 km in regim taxi si i-am schimbat un singur injector in afara de consumabile ... deci............ /////////////
                          Nimic in viata nu e intamplator... ''

Comment

• Sunt foarteee foarteee multumit ... tatal meu e fericitul posesor al unui golan 1.4 ... lam condus si eu de cateva ori si vreau sa spun k imi place la nebunie ... am urcat munti cu el ... stiu ce poate ;) ... problema este cu Serviceurile Dacia X( ..miau schimbat levieru la cric ...miau pus o amarata de sarma care cand il invart dau cu mana de pamant ... noroc de tata ca stie sa faca altu la munca

Comment

• Sunteti multumiti de Loganul vostru?

nu am gasit un thread asemanator si m-am gandit sa deschid eu unu ... cei care aveti asftfel de masini ... impartasiti-mi si mie din experientele voastre... adica ... are acceleratie? .. poti sa depasesti fara sa-ti fie frica sa-i fac lu colegu semn sa incetineasca?
                              O viteza maxima la care ati ajuns ... vreau sa imi iau una la mana doua de asta va intreb ..mii de multimiri ..
                              (Eu am un logan 1,4 de care sunt destul de multumit ...dar e a tatalui si nu vreau sa ne batem pe masina ...k iau carnetu intr-o luna ;)) ..) multumesc tuturor

post editat:
                              nu mai folosi limbaj timp mIRC. punctele de suspensie ... nu inlocuiesc virgula iar k este ca
                              Last edited by crististreulea; 3 January 2010, 01:08.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google