Sunteti multumiti de Loganul vostru?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• si eu sunt multumit de logan, in 4 ani fara probleme doar bateria avand in vedere ca am tub de bass...
    sigpic #

Comment

• Eu sunt multumit. In aprope 2 ani si 52.000 de km nu am avut probleme deosebite. Doar o pierdere de ulei pe la distributie m-a tinut 3 ore in service, s-a rezolvat pe garantie.
      http://images.spritmonitor.de/428841_5.png Logan 1.4 MPI

Comment

• loganul este o masina pentru cei care stiu sa aprecieze pretul acestei masini(nou), eram hotatrat sa o vand, in acest timp am pus suflet in ea si in ultimul moment m-am razgandit, cu bani vreoiam sa mi achit o datorie si sa raman cu ceva bani, iar cu restul sa achizitonez o solenza, dar mai bine raman cu ea, ma simit prea bine la volanul acestei masini, chiar si sotia a zis cum ai sa acomotezi cu ceva mai inferior(solenza)

Comment

• eu o am de 1an si jumatate si sunt multumit.

Comment

• in 3 ani si 2 luni nu a avut mari probleme,bateria(schimbata pe garantie) si termostatul(tot pe garantie)....e foarte ok!

Comment

• sunt multumit de el

Comment

• merge!curent avem,benzina este...roata se invarte!e de bine.
                Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

• Foarte, foarte multumit.

Comment

• sall

eu ma "papusa" de doi ani si sunt foarte multumit
                    in plus intretinere nu costa foarte mult (avantajul meu este ca tata e mecanic la dacia)

Comment

• Eu mai injur Loganul cateodata cand trebuie sa trag de el tare in depasiri sau cand simt lipsa AC ului vara.
                      Dar cand vad cat de ieftina e intretinerea comparativ cu alte masini mai de parturi, cat de bine ia gropile si cat de ieftin si bun pentru buzunar e mersul pe GPL imi revine zambetul
                      Logan GPL 1.4

Comment

• La cat costa ca masina noua,la cat spatiu interior si la cat de fiabil este...DA sunt foarte multumit de logan.
                        Iara m-am culcat tarziu...

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google