Sunteti multumiti de Loganul vostru?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by zgaibarel
    salut. NUUU sint multumit de logan. categoric. am 30000 km si deja am schimbat rezistentele de la aeroterma, pompa de apa, alternatorul, cablul de acceleratie. acum urmeaza caseta de directie.
    Avand in vedere ca ai intrat pe forum de curand nici nu ma mir de afirmatiile tale.

Comment

Originally posted by zgaibarel
      salut. NUUU sint multumit de logan. categoric. am 30000 km si deja am schimbat rezistentele de la aeroterma, pompa de apa, alternatorul, cablul de acceleratie. acum urmeaza caseta de directie.
      ba frate dar pe unde circuli matale de tiai stricat caseta de directie ca eu pea mea am forjato pe unde a trebuit si pe unde nu atrebuit(inclusiv la raliuri sau pe alte circuite ) si am 59000 si e beton masina
      userii din timisoara care au fost la intilniri pot sati confirme
      toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

Alternatorul? Pai in 30000 nici l-a Berlina nu se strica.
        Cel mai lent 1,6 8v

Comment

am loganul de doua saptamani... cam 160 km ca nu circul mult in perioada asta... singurul inconvenient e vizibilitatea spate...parchez ca o muiere si asta ma enerveaza la culme... da in rest e ok sunt supermultumit (desi e devreme sa ma pronunt avand in vedere ca inca miroase a nou)

Comment

in afara de consum sunt multumit. Am 18 mii cu ea

Comment

foarte multumit
              http://mitzah.labrute.fr/
              http://c0nstanta.myminicity.com/tra http://c0nstanta.myminicity.com/sec

Comment

Originally posted by sorin_pss
                in afara de consum sunt multumit. Am 18 mii cu ea
                pai cat papa de nu esti multumit?

Comment

pe mine ma omoara plasticaraiul care vibreaza. inclusiv parasolarul vibreaza ca un idiot.
                  dar la 23.000km rulati sint multumit, consumul tine cu mine, forta are, loc mult, portbagaj mare, o iubesc
                  Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

eu ce sa mai zic la 44 mii ,ca troncane tot in ea
                    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

O sa fiu multumit de Logan......De 2 lucruri imi e frica sa nu se intample.....sa nu am probleme cu vopseaua si sa nu tremure. Din pacate observ ca amandoua sunt lucruri iminente la ea deci......
                      Azi am fost cu un prieten cu un L 1,4 tremura saracul de ziceai ca e dacia mea din 1900 toamna.

Comment

Originally posted by fabulous4u2
                        O sa fiu multumit de Logan......De 2 lucruri imi e frica sa nu se intample.....sa nu am probleme cu vopseaua si sa nu tremure. Din pacate observ ca amandoua sunt lucruri iminente la ea deci......
                        Azi am fost cu un prieten cu un L 1,4 tremura saracul de ziceai ca e dacia mea din 1900 toamna.
                        peste cat timp o sa ai tu loganul? si ce motor vei avea?

Comment

Ma chinui de 2 sapt sa il cumpar dar mi-au cerut avans 50 de mil..... dau dacia mea cu 40 mai pun 10 si l-am luat....problema e ca mai treb 20 mil pt taxa bancara(10 mil)+Inmatricularea (10 mil).....oricum in max 2 sapt l-am luat...sper sa prind oferta ABS Plus......

Comment

succes barbate! si ca sa faci rost mai repede de bani, fa ca mine! ajuta niste batrini sa treaca strada, mai speli un mort ... merge
                            te asteptam cu primele impresii si poze la my ride, LUNA ASTA
                            Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Originally posted by fabulous4u2
                              Ma chinui de 2 sapt sa il cumpar dar mi-au cerut avans 50 de mil..... dau dacia mea cu 40 mai pun 10 si l-am luat....problema e ca mai treb 20 mil pt taxa bancara(10 mil)+Inmatricularea (10 mil).....oricum in max 2 sapt l-am luat...sper sa prind oferta ABS Plus......
                              Cam mare taxa bancara daca dai avans, cele 10 milioane ptr. inmatriculare nu-ti trebuie chiar pe loc si toti o data doar taxa de prima inmatriculare e mai mare. Si din cate stiu oferta ABS plus s-a prelungit de tot.
                              Cel mai lent 1,6 8v

Comment

da sunt multumit ,la doatarile care sunt pe ea merge si pretul

de locul din ea sunt cel mai multumit in comparatie cu alte masini
                                "cromul este placerea mea"
                                "cui nu-i place , valea"

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google