If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Salutare!Am nevoie de ajutor!
Un prieten si-a formatat calculatorul si din greseala a formatat alta partitie in care avea niste fisiere foarte importante.
Exista vre-un program cu ajutorul caruia poti recupera fisiere dupa formatare?
eu am folosit "datarecovery" parca se numea. daca nu te grabesti diseara ajung acasa de la munca si ti-l trimit. lasa un pm daca nu rezolvi pana diseara
Daca am reinstalat windows-ul mai pot recupera ceva date?
Initial am avut o singura partitie si dupa ce am pierdut niste date am reinstalat windows-ul si am facut 2 partitii.
In cazul asta mai se recupereaza ceva,ceva sau adio date?
Poti incerca dar sanse sunt foarte foarte mici sa mai recuperezi ceva. De format scapa datele dar daca instalarea noua s-a facut peste datele care ti le trebuiau tie (fizic pe disc), nu mai poti recupera nimic. De aia e important sa nu faci nicio operatie cu discul de pe care vrei sa recuperezi date pana cand nu ai epuizat toate mijloacele si softurile de recuperat.
@ Ivan Marian poti incerca o salvare cu active@killdisk (eu asta am folosit) chiar dupa reinstalarea unui nou SO. este un live cd si bootezi de pe el. acolo gasesti fisierele de pe vechile partitii daca sectoarele pe care se aflau nu au fost rescrise
sau cu softuri speciale folosite de cia, fbi, etc (softuri facute chiar de producatorii de hard-disk-uri), poti recupera si dupa 2-3 formatari, prin refacerea informatiei din magnetismul redundant al discului. dar costa bani cat nu fac informatiile...getdataback merge foarte bine daca nu umblii intre timp si "fitilesti" mbr-ul si fat-urile paritiilor.
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment