Discutii despre cei mici. Si LOGANISTI...Si PARINTI

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ei, se schimba usor, ca de reparat nu poate fi vorba. Numai ca mi s-a parut cam scump. Asta nou sper sa tina mai mult.

Comment

Mama da ce ne place cu masina. Pana la un punct ca dupa aia se plictiseste, nu mai stie cu ce sa se joace si trebuie sa oprim (asta cand mergem la drum lung). Cand iesim afara la joaca, trecem exact pe langa masina, pana nu da doua ture la masina nu pleaca.
      Ce scaun folosesc? De imprumut pozitionat pe mijloc pentru ca nu prea ajunge la usi, geamuri.
      Si ce ii mai place sa faca in masina vezi in poza de mai jos.
      Attached Files
      sigpic LOGAN -> ABS Plus -> 1.4 -> Albastru
      http://picasaweb.google.com/tudoremanuel/GOLANULMEU#

Comment

Mizeria ce se formeaza in masina si murdarirea spatarelor, banchetelor, mochetelor si a chederelor ma exaspereaza dar nu prea am ce face. Astept sa creasca si sa se mai linisteasca. Mocheta am reusit sa o protejez cit de cit cu covorasele de cauciuc din imagine. Pentru restul... aspirator portabil, cirpa umeda si curatenie cit mai des posibil.

Scaun pentru copii nu am folosit. Am incercat cu unul de imprumut dar scandalul era prea mare. Nu am reusit sa-i fac sa stea linistiti in scaunel.
        Attached Files
        Daca nu spui nimic nimeni nu se va certa cu tine.

Comment

In spate se vad aceleasi urme de noroi pe plasticul tunelului median. De la papucei. Deja le curat numai in weekend, ca in fiecare dimineata mergem la gradinita. Covorasul central din ce set provine sau de unde l-ai luat? Ca e uunul am pus un covoras mic de la un set mai vechi, dar nu sta perfect.

Comment

Un an si 10 luni, baiat. Sta numai in scaunel (de la douceur fara isofix). Tampenii cat incape, daca-l scap la volan trage de toate manetele. Specifc varstei!
            Sa ne traiasca si sa fie sanatosi!
            sigpic

Comment

Eu am luat scaunul ca asa prevede legea (pana la 3 ani) dar mai mult pentru linistea noastra si siguranta lui. O SINGURA DATA cand m-am deplasat un pic in oras si am omis din comoditate sa nu mai leg fata in scaunul ei cu centura si am vazut ce se intampla: la o frana mai brusca a venit cu tot cu scaun intre scaunele noastre. Nu s-a lovit doar speriata un pic.

Comment

Originally posted by cris_iasi View Post
                In spate se vad aceleasi urme de noroi pe plasticul tunelului median. De la papucei. Deja le curat numai in weekend, ca in fiecare dimineata mergem la gradinita. Covorasul central din ce set provine sau de unde l-ai luat? Ca e uunul am pus un covoras mic de la un set mai vechi, dar nu sta perfect.
                Setul l-am luat de la un magazin de piese auto din Braila. Am vazut si in Dedeman dar pretul era mai mare si nici nu avea capsele de prindere de la presul soferului (vezi poze), capse ce fixeaza foarte bine presul de mocheta. Pret 70-100 RON.
                Attached Files
                Daca nu spui nimic nimeni nu se va certa cu tine.

Comment

Multumesc, o sa caut si eu.

Comment

Eu am tot timpul in masina servetele umede (alea de Carefour - facute special pentru ei- curata materialele sintetice de zici ca nu e adevarat), doua pernute, una mica , normala, , una ce se muleaza in jurul gatului si una gonflabila, mingi, rachete de badminton, si mai nou , de sezon , zmeu ,bicicleta si masinute. Nu stii niciodate cu ce au chef sa se joace.
                    Last edited by loosh; 4 June 2010, 07:01. Reason: parinti cu Logan
                    Politics wasn't about the right or left side, was about have or have not.
                    sigpic

Comment

Nu e de joaca ! La cat sunt ei de neastamparati... Al meu, la 4 ani desface centura, si ma trezesc cu el in picioare in mijlocul masinii! Dupa cateva urecheli si amenintari ca nu il mai iau cu masina, a renuntat.
                      sigpic

Comment

Ce va mai fac copilasii?
                        Gradinita, cresa, scola, ...
                        sigpic

Comment

hei, fiica-mii i-a aparut un dintisor, al doi-lea-i "pe vine"; din fericire nu a facut febra sau alte alea, in schimb este f agitata... pepsi frate! a inceput sa mearga de-a busilea...
                          i-am taiat motul si rupt turta (9 luni) a luat prima oara de pe tava:......baniiiiiiiii.... soc....!!!!
                          bucurie in casa un copilas! sa ne traiasca copilasii!!!

Comment

Sa ne traiasca. Sa ai tot timpul un supozitor impotriva temperaturii prin casa, ca nu stii cand ai surpriza.
                            Inseamna ca e numai buna de sotii ficata!
                            sigpic

Comment

Din ciclul :
                              daca am facut facut 5 ani pot sa bat singur cuie...si sa construiesc un cuier

da cuierul trebuie pus pe perete...imi trebuie ajutoare

Din ciclul...la cules de nuci cu teava...cum se face: se ia o teava si se ocheste o nuca...se baga nuca in teava si se misca de ea...nuca se va rupe si va cadea la punct fix
                              Attached Files
                              sigpic

Comment

Sa-ti traiasca copii! Mester mare, Dom'le, .... si ... la un capat intra nuca in teava, si la celalat ... era masina de scos miezul?
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google