au zis de bine de Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• au zis de bine de Logan

Tocmai ma uit la Top Gear.

Aveau 2 cutii in care puneau poze cu masini: in una masinile care le placeau si-n cealalta masinile care nu le placeau. Si la un moment dat au aratat o poza de Logan si au zis ca varianta cheala costa 3200 lire. Dar le-a placut si au pus in cutia de bine
    Mai e mult pana departe!

Pune link-ul!

Comment

stiu asta..e tare
      Last edited by crististreulea; 21 January 2008, 12:37.
      0.9 tce SL plus

Comment

daca ei au zis ca e doar masina si nu altceva cum ne iau in ras altii inseamna ca eu am facut o alegere buna

Comment

Chiar au ras de nush ce Pontiac, care la 3.5 cmc dezvolta 184 cp si l-au pus in cutia rosie (nu a fost acceptat).
          sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

ca bine zice boschetaru ala acolo.e Masina,nu are dotari exceptionale,dar are tot ce-i trebe.

Comment

Inseamna ca n-au vazut MCV-ul meu de 12500 euro sau al lui petroman de 13mii si ceva de euro... , n-ar mai fi spus "just a car".

Comment

just another expensive car fara suparare pt mcv-isti full options...daca aveau in iunie 2006, eram si io cu voi
                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

I de mult faza de prin 2006 )

Comment

dap, uite ca eu nu stiam ca-i si pe youtube, da' trebuia sa fie....eu am vazut azi de la 22:00 pe antena 3.

Chiar au facut caterinca aia de vreo 2 pontiac-uri chiar....si in general de masinile americane.

@csebalyn: Da' ce-au vere mcv-urile alea de-s asa misto? Sper deosebire un prestige de exemplu....
                    Mai e mult pana departe!

Comment

http://www.loganclub.ro/forum/my_car...ice-t1555.html

Comment

Pai nu stiu daca ai observat dar sunt mult mai mari mcv(deci spatiu de depozitare in + ) ... mcv cu 7 locuri este ceva de vis(parerea mea), este super pentru concedii, excursii, pescuit, gratare pe la padure ect. incape toata familia + cativa preteni in ea numai ca tre sa apelezi si la un porbagaj ce se monteaza pe masina si are un volum de 300 litri din cate stiu pentru eventualele bagaje. Mi ar place un mcv cu 7 locuri dar in oras e mai indicata fetita mea berlineza. Oricum uite cum castiga popularitate peste hotare masinuta noastra draga .
                        sigpic
                        Golanca...gri-platinata...16v...105...:D---concluzie--- ma simt bine in masinuta mea:)

Comment

Originally posted by michee View Post
                          dap, uite ca eu nu stiam ca-i si pe youtube, da' trebuia sa fie....eu am vazut azi de la 22:00 pe antena 3.

Chiar au facut caterinca aia de vreo 2 pontiac-uri chiar....si in general de masinile americane.

@csebalyn: Da' ce-au vere mcv-urile alea de-s asa misto? Sper deosebire un prestige de exemplu....
                          http://www.loganclub.ro/forum/my_car...ice-t1555.html

Comment

Originally posted by vitriol View Post
                            Chiar au ras de nush ce Pontiac, care la 3.5 cmc dezvolta 184 cp si l-au pus in cutia rosie (nu a fost acceptat).
                            Si eu tot in cutia rosie l-as fi pus la "performantele" astea.
                            Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Originally posted by vitriol View Post
                              mi-ar place si mie o masina de 3.5 cmc care sa dezvolte 187 cp. iti dai seama cat e taxa de inmatriculare..cam 1 euro si consum super!!!
                              Citroen C4 Coupe 1.6 hdi 110 cp 2006 rouge lucifer

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google