If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ma gandeam eu sa incerc sa dau cu marker rosu sa vad ce iese si cred ca o sa o si fac.
Azi mai trimit 2seturi la Galati si eu mai raman cu 2 seturi pentru cei din Constanta.
CosTin87SIE am luat 2 perechi = -6 ron ... ti-i dau zilele astea fie pe cont fie cash ;;) (poate va mai fac o surpriza)
Eu v-am trimis voua exact cate mi-a spus Brutus. Tu cu el trebuie sa vorbesti ca daca ai luat o pereche in plus e posibil ca cineva care a dat deja banii pentru ele sa ramana fara.
Pai cu siguranta voi mai da o comanda. Acum sa vad cate bucati. Astept saptamana asta sa-mi vina banii inapoi si sa vad cata cerere mai este si cam pe saptamana viitoare voi mai da o comanda.
Eu v-am trimis voua exact cate mi-a spus Brutus. Tu cu el trebuie sa vorbesti ca daca ai luat o pereche in plus e posibil ca cineva care a dat deja banii pentru ele sa ramana fara.
era vorba de diferenta dintre 3.5 ron pe bucata si 5 ron pe bucata ... (eu am vrut 2, am luat 2 nu-i problema aici)
Ok...eu intelesesem altceva din ce ai scris tu.
Am dat cu marker rosu pe "LOGAN" si iata ce a iesit. Arata bine dar nu cred ca o sa reziste prea mult culoarea.
Va rog pe cei interesati de suporti sa va treceti intr-o lista ca vreau sa lansez o noua comanda si sa am idee cam cate sa iau. Pentru cei din orasele in care se organizeaza intalniri vorbiti intre voi si eventual organizatorul de intalniri sa-mi spuna cate bucati vrea pentru acel oras. Pretul unui suport va fi de 5ron bucata adica 10ron setul la care se adauga eventualele taxe postale (de la mine la voi). Astept lista!!!
@CosTin87SIE: mai asteapta te rog 2-3 zile pana ne vorbim si noi loganisti din arad ca i`am spus ieri la organizatorul nostru de intalniri despre suporti si acuma si pe forum si in 2-3 zile o sa punem si noi o comanda (sper) Numai bine !
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment