If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
@BOGDAN1709: Ieri ti-am trimis coletul! Ai pm!
@andrrei_ro: De la Galati am primit o singura comanda pana acum pe care am onorat-o. Astept noua comanda.
CosTin87SIE...momentan 2 seturi (4 bucati)pentru Galati te rog.Daca mai sunt doritori te anunt.Multumesc.
Aceasta este comanda pe care am onorat-o! Nu-mi aduc aminte sa mai fi primit alta comanda de la Galati.
Anunt de interes general: Duminica voi lua inca 80 de bucati de suporti deci 40seturi. Incepand de luni sau marti voi incepe sa trimit colete. Pentru Bucuresti o sa vi le dau personal duminica la intalnire! ;)
Deocamdata ramane acelasi model. Poate pe viitor sa se faca si alt model.
Mie mi se pare ok si modelul asta. Sunt fabricati dintr-un material super rezistent (fata de alte modele de suporti) si nici ca design nu arata rau.
Da, or sa ajunga si la Timisoara. Eu as putea sa-i trimit prin posta pe saptamana care vine, dar am vorbit cu CristiStreulea si ii voi da personal lui suportii pe 8 martie la intalnirea nationala.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment