Au ajuns si la mine suportii,i-am si montat,scuze ca nu am anuntat mai devreme.Ms
Suporti numere de inmatriculare "LoganClub"
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by SilviuB View PostAs vrea si eu.
Lista Bucuresti:
01. Ady_p
02. Avionulnegru
03. FLORIN77
04. Xew
05. SilviuB
Comment
-
Originally posted by ady_p View PostSalut ! SilviuB am vazut ca ai luat initiativa de a crea o lista, e super. Sa inteleg ca te ocupi tu in continuare sau ramane Avionulnegru cum am vazut cateva posturi mai sus ? Ca sa stiu la cine ma prezint cu banii . Apropo de bani, CosTin cat mai e perechea (sau pe bucata, cum iti este mai usor) ?In tara momentan.
Comment
-
Merci CosTin. Comanda mea ramane in continuare. Am vorbit deja cu SilviuB si in momentul in care v-a avea confirmarea de la toti cei care mai sunt interesati o sa-ti trimita comanda. Sa auzim de bine, Adi !
Comment
-
Originally posted by SilviuB View PostAia e lista ca sa stie Costin cati suntem. In momentul cand avem confirmarea de la fiecare ii spunem sa ne puna la posta suportii.
Comment
-
-
Originally posted by CosTin View Post@Logan 4 ever: Mai am cateva seturi. Stocul actual e cam pe terminate dar mai am vreo 3-4 seturi disponibile.
@ady_p: Silviu mi-a trimis comanda azi, iar maine, cel tarziu poimaine dimineata va voi trimite coletul.sigpic
Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA
Comment
-
Originally posted by SilviuB View PostAdy_p, Avionulnegru, FLORIN77, Xew, SilviuB
Surprinzator au fost puse ieri pe la 3 - 4 si azi le-am ridicat ... Foarte frumoase. Multumim Costin.
Acuma ramane sa ma intalnesc cu fiecare ( o sa vin si sambata la polivalenta ).
Comment
Comment