chiar sunt misto....cum fac sa intru si eu un posesia unui set de nr...
Suporti numere de inmatriculare "LoganClub"
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Pai sa dam comanda si dupa ce le primim incepem sa le trimitem prin tara. O sa se stranga banii in fiecare oras de catre organizatorul de intalniri, iar in orasele unde nu se organizeaza intalniri o sa le trimitem personal dar trebuie tinut cont ca pe langa pretul lor se mai adauga si aproximativ 5 lei transportul prin Posta Romana.
Va rog sa spuneti pareri despre cum ati vrea sa ramana pana la urma scrisul de pe suporti!!!In tara momentan.
Comment
-
asta mi se pare cel mai frumos .....voi ce ziceti?....Attached FilessigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....
Comment
-
Cu alb cred ca ar fi si cel mai usor de citit, ca rosu si negru, mai ales daca nu e prea lumina afara nu se vede prea bine.
Pana la urma ce e 3 ron si ce e 100 ron? Adica daca eu vreau 2 suporti, platesc 6 ron plus eventuale taxe postale si atat? Multumesc.Don't touch! Never ever steal
Unless you're in for the kill
Comment
-
Pai tu fiind din Bucuresti nu o sa platesti prea mult pt transport. O sa va rog sa strangeti de la toti cei ce vor sa ia suporti si ii trimit la unul dintre voi toti suportii. Ideal ar fi ca asta sa o faca in fiecare oras organizatorul de intalniri din orasul respectiv. Eu spuneam de cei care stau in orase in care nu se organizeaza intalniri. Acestia or sa trebuiasca sa suporte singuri banii pentru transport.In tara momentan.
Comment
-
eu sunt de parere ca ar trebui scris fara www .. mi se pare inutil si nu e prea estetic .. parerea mea.turbo makes torque and torque makes fun
LowGun-ul meu:http://www.loganclub.ro/forum/lowgun...?t=2081&page=5
Comment
Comment