Daca n-am fost atent pana acum va rog sa ma iertati. Daca se poate schimba modelul suportului raman pe lista, daca nu, eu ma retrag.
Suporti numere de inmatriculare "LoganClub"
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Hai si cu autocolantele, ca nu-i pbma! Le lipim pe parbriz si luneta! Ca mi se pare simpatic desenul! Nu incape pe suporti, asta e....Sunt de acord cu autocolantul, asa cum era desenul, cu LOGAN CLUB si masinutza!LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
-
La repezeala am facut si eu 2 cdr-uri ptr. suporti de numere...
In zip aveti si un cdr sa va mai jucati si voi...Attached Files
Comment
-
Originally posted by Cristi_Xp View Postpunem atunci adresa normala... www.LoganCLub.ro si masinuta...si ar trebui sa dea bine nu ?
CE ZICETI ?
Autocolantele pe suoprtii de numere actuale nu cred ca se vor prinde bine... nu este ca pe sticla.
Comment
-
Parerea mea: daca e sa scriem ceva pe suporti, acel "ceva" trebuie sa fie cat mai usor de citit.
Argumente: Ganditi-va ca va fi citit din mersul masinii, de obicei cu ceva praf sau chiar namol pe el.
Daca vrem ca mesajul sa fie transmis, trebuie sa fie cu cat mai putine inflorituri (aici includ chiar si caractere BOLD, etc), totul la contrast maxim (alb pe negru).
Sigla masinuta + www.loganclub.ro + masinuta, repetate pana se umple banda, ne cresc sansele de a ne promova clubul.Logan KissFM 1.5 dC
B-79-MEF
Comment
Comment