vreau si eu o pereche. E posibil sa trimiti prin posta cu plata prin rambursare?
Suporti numere de inmatriculare "LoganClub"
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
cat costa? vreau si eu o pereche!
Comment
-
@grassu: Voi mai astepta cateva zile.
@BOGDAN1709: Da, asa si trimit, cu plata ramburs.
@r3duc: 5ron bucata deci 10ron setul!
@2fast4u: Asa au costat la prima comanda dar nu pusesem in calcul si taxele postale de la firma producatoare la mine!In tara momentan.
Comment
-
@CosTin87SIE: imi cer scuze pentru "entuziasmul" din postul meu de ieri ...s-a hotarat ca o sa vorbim despre suportii de numere la urmatoarea intalnire pe care o sa o avem... asa ca nu are rost sa astepti dupa noi ....si o sa te rugam atunci sa ne incluzi intr`una dintre urmatoarele comenzi (asta cand vom stii cati doritori suntem). Multumesc pentru intelegere !
Comment
-
Originally posted by sebi4fc View PostIn sfarsit am pus si eu ieri mana pe suporti acum sa ma lase frigu si i montezLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Originally posted by CosTin87SIE View Post@grassu: Voi mai astepta cateva zile.
@BOGDAN1709: Da, asa si trimit, cu plata ramburs.
@r3duc: 5ron bucata deci 10ron setul!
@2fast4u: Asa au costat la prima comanda dar nu pusesem in calcul si taxele postale de la firma producatoare la mine!
Mersi
Comment
-
vreau si eu. desii inca e tot in service loganul. vreau si eu daca tot faceti comanda. ziceti cind si vin pe jos la intalnire la fArfurie in bucuresti. mailul e dsorinmihail@yahoo.com
Comment
-
@dsorinmihail: Nu cred ca ai inteles ideea. Lista de care iti vorbeam se face pe topicul de intalniri Bucuresti. Vezi linkul urmator:
In tara momentan.
Comment
Comment