Salutari. Mi-am achizitionat astazi niste gantere (2 gantere, amandoua insumand 20 kg), in speranta de a mai face niste muschiulet pe ici pe colo. M-am uitat pe internet, insa ce zic toti de-acolo, mi se pare un pic cam complicat pentru ca:
1. nu ai voie sa faci zilnic aceleasi miscari
2. trebuie musai sa ai 2 gantere de aceeasi greutate (la mine nu prea se poate)
3. trebuie sa iei suplimente ca sa se vada ceva (fara ele nu merge)?
4. trebuie sa ai grija cu respiratia, sa respiri corect, ca altfel, iarasi nu merge treaba...
Acum, mie mi se pare cam absurde toate astea,prea multe conditii, adica eu nu vreau sa ma fac Jean-Claude, ci in principiu ma intereseaza sa imi dezvolt bicepsii, si tricepsii. Ce antrenamente recomandati, cate serii a cate ridicari, si ce feluri de miscari, de cate ori/zi se poate, plus alte sfaturi eventual de la cei care au incercat, si au reusit sa puna ceva masa musculara pe ei. Aaa...si sa nu imi ziceti sa merg la sala pliz...ca nu ma duc. Astept sfaturi.
1. nu ai voie sa faci zilnic aceleasi miscari
2. trebuie musai sa ai 2 gantere de aceeasi greutate (la mine nu prea se poate)
3. trebuie sa iei suplimente ca sa se vada ceva (fara ele nu merge)?
4. trebuie sa ai grija cu respiratia, sa respiri corect, ca altfel, iarasi nu merge treaba...
Acum, mie mi se pare cam absurde toate astea,prea multe conditii, adica eu nu vreau sa ma fac Jean-Claude, ci in principiu ma intereseaza sa imi dezvolt bicepsii, si tricepsii. Ce antrenamente recomandati, cate serii a cate ridicari, si ce feluri de miscari, de cate ori/zi se poate, plus alte sfaturi eventual de la cei care au incercat, si au reusit sa puna ceva masa musculara pe ei. Aaa...si sa nu imi ziceti sa merg la sala pliz...ca nu ma duc. Astept sfaturi.
Comment