Fii atent, nu baga device-ul in USB-urile din fata unitatii centrale (daca ai), ci doar in USB-urile din spate. Si eu pateam la fel cu un MP4 la conectarea in USB-urile din fata, iar in spate a mers fara probleme. Driverele pentru acest tip de device nu sunt necesare pentru Windows XP, indiferent de ce service pack are, poate sa nici nu aiba service pack, dar atunci USB-urile nu vor fi recunoscute de Windows ca fiind 2.0, ci doar 1.1, deci viteza va fi mai mica la eventualele transferuri. Bafta
hellpppppp!!!!!!!!!
Collapse
X
-
Nu ma pricep eu cine stie ce la calculatoare, dar acelasi tip de stick il am si eu, Kingstone de 2 Gb. Nici la mine nu a mers pana nu l-am formatat (stick-ul). Incearca si varianta asta.
Comment
-
Originally posted by wildserb View Postsp3 cea mai mare tampanie nici macar nu e un sp e doar schimbata interfata grafica sa semane cu vista un kkt
SI OFICIAL!!!!!!!!!!!!I HAVE A !sigpic
fara linkuri externe in semnatura
Comment
-
Off topic: Am vazut kitul de SP3 final pe k.Ro la download, iar un stick nou prima oara il formatezi si apoi il folosesti. Dar nu cred ca e cazul tau si nici SO-ul nu e de vina, mergi cu stick-ul la magazin inapoi si poate reusesti sa ti-l schimbe. Am patit si eu cu un stick la fel, nu il recunostea niciun calculator cu XP sp1, sp2, sp3, bagat si in fata si in spate era stricat pur si simplu. Sunt pe site-uri utilitare de formatare si reparare pentru stick-uri poti sa le incerci si pe alea. Kingston e brand serios si nu trebuia sa iti faca probleme un produs de la ei.
Comment
Comment