Continui cu prezentarea machetelor cum am spus. Astazi prezint 3 machete: Bmw M3 Sport Evolution 1987 AutoArt;Bmw M6 Coupe 2005 Kyosho;Saleen Mustang S281 E. Enjoy!
Machete Auto
Collapse
X
-
Super tari cateva.... O sa pun si eu curand cateva poze - de 2 ani am inceput iar colectia ; prima colectie o aveam la tara dar s'a dus odata cu inundatiile - ( acum am vreo 15 1:24, 2 1:18 , si vreo 30 40 1:48 )...In ultimul timp doar 1:24 Maisto Special Edition.
@D-Fens : frumoase exemplarele 1:18 .... clasice. Cea verde o vinzi cumva? .... o am si eu la scara 1:24 dar o vreau la 1:18 ...
Btw am primit un Viper GT2 1:24 si'l mai aveam. Daca vrea cineva un schimb 1:24... ( e in cutie nedesfacuta )Last edited by Razzvan; 19 September 2008, 20:15.
Comment
-
Am si eu o macheta logan...Mi-a facut-o cadou maniak de ziua meaAttached Files
Comment
-
Originally posted by D-FENS View PostAdevaratul posesor este cel mic(10 ani).Daca nu se incadreaza rog moderatorii sa le stearga.Multumesc.
Sunt la scara 1/18 si 1/24.
In acest week-end mai urmeaza vreo 5 bucati la scara 1/18,probabil.
Comment
-
-
-
Originally posted by TWeetY View PostAm si eu o macheta logan...Mi-a facut-o cadou maniak de ziua mea
Era vara asta , si eram pe la sinaia...Si pe una din curbele acelea periculoasa...Am intrat mai tare in curba si mia fugit pe geamu , rampa de lansare fiind chiar carcasa de deasupra ceasurilor de bord. Tin sa precizez ca masina o aveam pe bord..Pe grila de aer catre parbriz.
Comment
-
Poti sa cumperi alta, e 10-20 lei.
Comment
-
-
10-20 ? De unde? Io am dat 40 de ron pe ea...E adevarat ca am luat-o de la adras...Aveau si una mai mare, cred ca 1:24, dar era aproape 80 de ron si plus de asta nu aveau devat verde...Io as fi vrut rosie...Sa se asorteze cu masina dar....Asta e Daca vedeti pe undeva.....
Comment
Comment