Machete Auto
Collapse
X
-
Ultimele achizitii.
Comment
-
-
Ce faine is Machetele de la Logan superLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
inca 3 bucati ferrari din garajul propriu: F40, 250GTO, F50...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Navo-modele
Va prezint si eu realizarile mele personale
Sunt machetele la niste salupe, nave de razboi, o corabie (Nina), nava cu zbaturi si un submarin (Nautilus) pe care le-am facut eu cand era prin clasa a 5-a la clubul elevilor , ce vremuri ....
Va atesez o poza cu raftul meu special facut pt. aceste nave si pt. ce-i intersati o sa le fac poze mai detaliate .Attached Filessigpic
Comment
-
Foarte frumoase, mai ales ca sunt facute manual.
Comment
-
Salutare, vreau sa va arat 2 modele de locomotive cu aburi construite de mine la scara 1:28, metalice: Prima - locomotiva CFR Pacific 231 din anul 1913 care este aproape gata si a doua -prima locomotiva CFR a Orient Expresului(Chemnitz) din anul 1887 ,care este in lucru. Sper sa va placa cu toate ca nu-s terminate.Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)
Comment
-
Sunt frumoase, imi place prima, a doua nu e terminata, dar e foarte bine lucrata si ea. Te-ai gandit sa le faci cumva functionale, pe o sina tip G?
Comment
-
Va multumesc. Sincer m-am gandit la un proiect la scara G ,dar ramane un vis din lipsa de spatiu, timp si chiar mijloace tehnice.A era sa uit,si financiare. Voi ramane la machete,mai ales ca am vreo 10 proiecte iar lipsa de timp ma omoara.Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)
Comment
-
@bad_wolf: cind eram mai mic faceam si eu vaporase din polistiren si cu vele . ce vremuri... ce bine arata ale tale, mult mai bine ca ale mele )
@valeriu61: superbe machetele!
ca sa vezi ce face pasiunea din omDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Si cand te gandesti ce pasiuni tampe au altii ... frumoase toate, dar cinste celor care le-au facut manual. trebuie cu rusine sa recunosc ca nu am nimic facut de mine, dar poate trag niste poze la alea a lu' fiu-mi-o ... care mai sunt intregi ... ca e un adevarat distrugator.
LE: trebuie sa il conving pe sorinj sa puna si el pozele cu machetele de masini. cu unele s-a inscris si la concurs. sunt cateva care ai jura ca sunt live. e talentat personajul la poze.Last edited by bubu_vasile; 26 March 2008, 11:00.Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
Comment