Manele sau Rock? That is the question

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

manelele, muzica poponara, sint si ele ... de ascultat si sint multi la care le plac, n-am nimmic cu ei, sa asculte dar am mai zis, sa o asculte pentru ei.
    si eu am momente cind dau blana la boxe si tremura mobila, geamuri, usa si tot ce am pe birou. doar ca in acel moment nu e nimeni acasa si in nici un caz geamul deschis
    la servici ascult rock la volum mai mare atita timp cit sint singur in birou, cum vad colegul ca se indreapta catre birou, deja dau volumul incet si nici macar nu isi da seama ca eu ascult muzica.
    e, in schimb colegii din sectie ... ma obliga sa tin usa inchisa la birou si sa ma rog de ei sa dea putin mai incet, macar mai incet... n-am cu cine
    si au dreptate, ei sint 15 contra mea si rid in hohote.
    asa ca fac si eu ceea ce face toata lumea, incepem sa le purtam ura si sa-i numim "manelisti" pentru orice greseala sau idiotenie fac ...

mai nou,poate din bun simt sau stiu io ce, au inceput sa apara colegii cu mp3 playere si casti in urechi. bravo lor, acum sint cei mai buni colegi de lucru pe care-i am.
    Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Eu ascult si rock si manele... Manele mai des, pt ca am vecini binevoitori si ma servesc cu manele de fiecare data cand nu-mi trebuie, iar rock ascult numai cateva piese din Queen. Am votat rock, de fapt se poate vedea ce a votat fiecare. Eu sunt fan pop, disco, country... sunt invechit.. stiu...

Comment

Ete na.. disco is making a comeback.
        numar secundele

Comment

Sp!ke,aia era muzica adevarata care va rezista in timp,nu ghiveciul care e in ziua de astazi.
          Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Mda, ce zici tu cristi e foarte frecvent intalnit, din nefericire. Tine si de educatiea omului pana la urma, educatie care trebuia facuta din timp.
            Don't touch! Never ever steal
            Unless you're in for the kill

Comment

daca cineva a zis "rock, evident" sau "clar rock" sau ceva asemenator nu inseamna imediat ca acea persoana se dau destept sau ca-i rocker...da? la fel cum nu toti care prefera manele or fi manelisti cu lanturi. io am ales rock la comparatia cu manelele, daca era rock vs pop/disco, alegeam pop/disco...care-i problema, domnilor? si fara sa vreau sa supar pe cineva, nu toti suntem la fel pt ca avem aceesi masina. daca toti am fi la fel, eram animale, nu oameni. ne deosebim prin orice vreti voi, dar nu ne asemanam prin simplul fapt ca avem logan. fiecare e unic in felul sau si e foarte bine asa. am avea logane identice, daca am fi toti la fel. asa-i? alexdachim, fara sa fac pe lupul moralist...o sa-mi dai dreptate peste cativa ani.
              spike, d-efens, gusi, etyc, cei trecuti peste 35, va inteleg perfect, desi n-am varsta voastra inca. dar exact aceeasi muzica imi place. ascultati, voi, cei sub 25 un jimmy hendrix, un pink floyd, queen, un bob marley, bregovic, compay segundo, flaco jimenez si incercati sa intelegeti muzica aia...daca reusiti, n-o sa mai vreti sa auziti manele, sau hip-hop...(bine, asta ultimul, o sa-l acceptati mai usor)
              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Cand Vreti sa ascultati manele, dati o tura pe al targu jiu . acolo la orice geam, orice poarta, orice masina numai manele auzi
                sigpic

Comment

Rock. Ascult din liceu si doar nu o sa ma dezvat la batranete de altfel singurul CD din masina este cu Scorpions. Apropo nu am plete si nu ma imbrac ca un rocker si nici nu am pretentia ca sunt intelectual. Si o chestie funny: Am un prieten care in tinerete se dadea rocker ca sa agate gagici, acum dupa ce s-a insurat e manelist.
                  Cel mai lent 1,6 8v

Comment

decat rock mai bine manele dar nu ascult nici rock nici manele,ci only house,dance.

Comment

Originally posted by dorutz View Post
                      Cand Vreti sa ascultati manele, dati o tura pe al targu jiu . acolo la orice geam, orice poarta, orice masina numai manele auzi
                      pai de acolo se trage guta,toti manelisti astea mai cunostuti,acolo (scuzati-ma daca jignesc pe cineva)foamea ii face sa iasa din casa si sa se apuce de cantat
                      sigpic
                      astra h 1,7 cdTI

Comment

eu ascult muzica tribala

sigpic

Comment

decat rock mai bine ma omor .Manele ascult si toate genurile in afara ce este rock nu suport muzica rock!!!!
                          sigpicyahoo messanger :goody7ronaldo

Comment

Sa ma ierte Cristi_xp, dak suna a reclama, dar dak cineva vrea oldies- GOOMBAY DANCE BAND, BONEY M, A LA CARTE, DSCHINGIS KHAN, LUV, BACCARA, SARAGOZA BAND, ma poate contacta pe mess. sau e-mail si trimit cu toata placerea!
                            P.S.Nu garantez ca in 2-3 zile, ca sunt cam imprastiat!
                            LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

GUtza RUllz) Manele evident Si toate genurile aproape mai mult melodii cu bass rock.. aproape delok.. parca zgarie pe creier.. ma refer rock original
                              LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
                              Enter the Matrix

Comment

Originally posted by victor View Post
                                decat rock mai bine ma omor .Manele ascult si toate genurile in afara ce este rock nu suport muzica rock!!!!
                                tu inca n-ai inteles mare lucru din muzica...si din pacate nu cred ca o sa intelegi, avand in vedere ca-n craiova accentul manelelor din severin, strehaia si tgjiu se face foarte bine simtit... si pe voi tinerii va prostesc si astia cu tv-ul...pt ca aproape toate posturile de radio si tv in loc sa fie un instrument de culturalizare, sunt rahaturi comerciale, care nu urmaresc decat un castig mare si imediat. rezultatele se vor vedea peste 10-15 ani (nu ma refer la faptul ca se difuzeaza manele, ci in general se duce o politica de indobitocire a populatiei, nu stiu daca intentionata sau nu)...
                                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google