Manele sau Rock? That is the question

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eu am votat pt manele pt ca nu toata ziua ascult rock si ascult si manele. Deci manele la o petrecere chindie chef. Deci daca ascult o manea nu inseamna ca ma imbrac ca dracu, am poze pe hi5 cu mn in chiloti si zic uite ce muschi am.

Comment

• Rock!!!!
      sigpic
      Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

• Parerea mea e ca nu se merita a purta o discutie privind cele 2 stiluri muzicale.... si cred ca cu asta am spus tot!!!
        sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

• Eu votez pentru rock.

Comment

• Totusi...

Prefer rock-ul (desi nu e genul meu favorit); ciudat e ca acei oameni care vorbesc de manea, ca o asculta cand chefuiesc,,, nu cunosc maneaua veche, artistica , nu cea de astazi, care (chiar de se vor supara unii) este un gen de subcultura (no offense!).
            Va invit sa cautati cantece de petrecere, nu de "manelari", sa vedeti cat de mult au lucrat la acele piese acei artisti (sa amintesc doar de Gabi Lunca, Gica Petrescu, Nelu Ploiesteanu, Irina Loghin...Etc); acele "versuri" din manele sunt limitate la: bani, femei, avere, fraieri etc...
            Iti trebuie atat de putin pentru a "compune" o "manea"
            De ce am facut precizarea asta?
            Pentru ca este trist ca niste piese veritabile sunt prea putin cunoscute...
            Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

• Decit o manea semitiganeasca mai bine un blues rock.
              sigpic
              VIATA ARE PRIORITATE

Comment

• http://www.trilulilu.ro/susanualin/a22fbcf2a029a9 o manea ...

Comment

• Originally posted by 77sky View Post
                  Va invit sa cautati cantece de petrecere, nu de "manelari", sa vedeti cat de mult au lucrat la acele piese acei artisti (sa amintesc doar de Gabi Lunca, Gica Petrescu, Nelu Ploiesteanu, Irina Loghin...Etc); acele "versuri" din manele sunt limitate la: bani, femei, avere, fraieri etc...
                  ....Este trist ca niste piese veritabile sunt prea putin cunoscute...
                  Jos palaria pt ADEVARATELE cantece de petrecere ROMANESTI cantate de cei mentionati mai sus,nu cu influente "de buric".
                  @Ai uitat de Romica Puceanu,are niste cantece de inima albastraaaaa....Eu nici n-am stiut cand am ras 700(sapte sute) de horinca.
                  Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Comment

• Nu sunt eu marele roack-er, dar prefer MUZICA. Cum optiunile erau limitate, am ales rock.
                      sigpic

Comment

• AC/DC - Thunderstruck

Angus Young, Best Solo Ever!!!

Last edited by D-FENS; 17 July 2008, 10:54.
                        Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• MANEA, manele DEX=Cantec de dragoste de origine orientala, cu melodie duioasa si taraganata.
                          -Prefer unele melodii rock decat manele.

Comment

• Iron maiden ,oricand

Comment

• Manelistul lu' Peşte şi-a tras cover dupa Queen

http://www.protv.ro/filme/manelistul...le=58327#58327

Comment

• Rock. Muzica nu zgomot

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google