E simplu ... Poll pentru a observa cati loganisti sunt rockeri si cati manelisti ... daca nu va puteti decide carei tabere apartineti ... ascultati ambele ... sau deloc, atunci urmariti pollul in caz ca sunteti curiosi
Manele sau Rock? That is the question
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Interesant Thread... si eu tot pt rock votez... asta ascult cand conduc, dar in rest prefer blues sau jazz... e mai chill
Atat timp cat invatam unii de la altii, e mai putin important gustul muzical parerea mea desigurDon't touch! Never ever steal
Unless you're in for the kill
Comment
-
bai nu incercati sa va dati intelectuali acum........si ce daca ascult manele?....asta nu inseamna ca trebuie sa ma si imbrac ca un manelist sau sa port lanturi la gat peste tricou.......eu in masina ascult in general house, club, r&b si hip hop.....pt bass mai mult.....dar ma sunt si manele faine......un vot de la mine pt manele......ANVELOPE NOI SI SECOND HAND ( IMPORT GERMANIA )
Comment
-
nu a zis nimeni ca daca asculti manele trebuie sa ai lanturi de kg la gat sau mai stiu eu ce..., asa cum nu inseamna ca daca asculti rock esti intelectual... e vorba de preferintele fiecaruiaDon't touch! Never ever steal
Unless you're in for the kill
Comment
Comment