Manele sau Rock? That is the question

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by SoNyKeL View Post
    eu ascult muzica tribala
    tu asculti muzica religioasa

Comment

Originally posted by victor View Post
      decat rock mai bine ma omor .Manele ascult si toate genurile in afara ce este rock nu suport muzica rock!!!!
      - dar de cite ori ai auzit muzica rock in blocuri sa auda si juma de strada?
      - prin baruri sa se auda si in strada?
      - sa urle pina distorsoneaza?
      - de cite ori ai auzit rock dintr-o masina care trecea pe strada? sa intorci capul si sa-ti simti urechile violate?
      - cite persoane, pe strada evident, ascultind rock de pe un telefon?
      - ar mai fi exemple dar am o lipsa amu

nu-mi raspunde, stiu. pai vezi, nu esti obligat sa o asculti
      de exemplu pe radiohead - street spirit se ridica paru pe mine si nu pot controla senzatia.
      Last edited by crististreulea; 8 February 2008, 00:18.
      Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

eu Queen ascult in masina.

Comment

eu am votat manele, dar imi place si rock`n`roll-ul vechi cantat de elvis si alti mari artisti de pe atunci, nu rock-ul asta din zilele nostru mai ales heavy-metal, sper sa nu jignesc pe nimeni prin asta, dar rock-ul de azi nu mai este frumos deloc, se cam zbiara mai mult, asta e doar parerea mea, acum fiecare cu gusturile lui, eu de ex ascult mai mult rap, hip-hop: eazy-e, tupac, eminem, parazitii, etc si house, trance, asa cateodata.
          ---== LoGaN dRiVeR ==---

Comment

Bai, rockul ca stil muzical e foarte larg, ce stiu unii din voi, doar cu zbieraturi, aia nu e nici 10% din ce inseamna rock. aici ar fi mult de vorbit si nu are rost si nici nu vreau, pentru ca cei care nu vor sa accepte nu vor intelege mare lucru, iar care stiu despre ce vorbesc, stiu. si cam atat.
            eu as fi curios cati din cei sub 25 de ani stiu ce e ala blues, si daca nu cumva il confunda .
            Last edited by crististreulea; 24 January 2008, 19:52.
            Don't touch! Never ever steal
            Unless you're in for the kill

Comment

rockul merege pentru calmare cateodata , manelele merg doar la petreceri si nu toate manelutele
              ym! dorinu2005@yahoo.com
              BARBATII ADEVARATI PREFERA 1.5 DCI

Comment

mai exista o solutie dati pe radio sau houce)
                sigpic
                astra h 1,7 cdTI

Comment

Total offtopic: Pentru cei care au votat manele, aveti idee cum ii zice la Hanul ala din Bucuresti unde vin manelisti de canta live in joi sau miercuri seara?
                  numar secundele

Comment

Diferente Intre Manelisti Si Rockeri
                    1.Manelistu Are Mertane.. Rockerul o dubitza
                    2.Manelistu Are Lanturi De Aur La Gat....Rockerul Lanturi de Catel La Pantaloni
                    3.Manelistu Kanta Despre Bani,Succes ....Rockerul Moarte Droguri
                    4.Manelistu Se Imbraca Numai Armani.D&G etc. Rockerul SEcond hand...38
                    5.Manelistu Are Freze Shukare....Rockerul are paru Lung Si Nespalat
                    6.Manelistu Danseaza cu Stil..Rockerul da Din Cap
                    7.Manelistu E Sociabil.......Rockerul Se Uita la Tn De park Vrea sa te Omoare
                    8.Manelistu E Smecher.......Rockerul Isi mananca Bataie de la Manelisti
                    de pe net luate
                    sigpic
                    astra h 1,7 cdTI

Comment

Ce e mic,negru si-l doare inima?
                      Adrian Copilul Minune
                      Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

apropo de manele cica ACM(wonder boy adrian) cica ar avea o avere de 100 milioane de euro

Comment

Originally posted by bodyn View Post
                          Diferente Intre Manelisti Si Rockeri
                          1.Manelistu Are Mertane.. Rockerul o dubitza
                          2.Manelistu Are Lanturi De Aur La Gat....Rockerul Lanturi de Catel La Pantaloni
                          3.Manelistu Kanta Despre Bani,Succes ....Rockerul Moarte Droguri
                          4.Manelistu Se Imbraca Numai Armani.D&G etc. Rockerul SEcond hand...38
                          5.Manelistu Are Freze Shukare....Rockerul are paru Lung Si Nespalat
                          6.Manelistu Danseaza cu Stil..Rockerul da Din Cap
                          7.Manelistu E Sociabil.......Rockerul Se Uita la Tn De park Vrea sa te Omoare
                          8.Manelistu E Smecher.......Rockerul Isi mananca Bataie de la Manelisti
                          de pe net luate
                          Varianta putin mai funny
                          1.Se pare ca amandoi au Logan
                          2.Aurul este radioactiv, asa ca amadoi sunt fericiti ;) ; iar caini sunt mai oameni uneori asa ca nu e ceva rau sa porti lantul in cinstea lui :P
                          3.Manelistul canta ca ar vrea bani si succes si despre suferinta lui; Rockerul despre orice mai putin despre manea
                          4.Se imbraca in imitatiile marcilor de valoare plus alte inventi de "gigolo ital" , iar rockerul cu creatiile proprii originale ;)
                          5.Manelistul cheleste pana la 30 de ani din cauza gelului , rockerul ... nu mai zic ca e clar ca inca are de ce sa il traga nepotii
                          6.Imita miscarile scoase la panarama,iar la rocker ramane varianta "originala" ca e cea buna ;))
                          Iar 7 si 8 le pun impreuna : daca manelistul e sociabil atunci de ce e pus pe scandal? iar rockerul se uita asa pentru ca manelistul e "smecher" stiti definitia cuvantului smecher , nu?

Creat acum pe loc cu ajutor din partea textului lui Bodyn . Peace
                          For Those About To Ride I Salute You .Hail :paladin: Hail :paladin: Hail :vehicles_ChopperEmo

Comment

Originally posted by cristi View Post
                            Aurul este radioactiv
                            asta e o gluma?)
                            numar secundele

Comment

Originally posted by golanu View Post
                              Bai, rockul ca stil muzical e foarte larg, ce stiu unii din voi, doar cu zbieraturi, aia nu e nici 10% din ce inseamna rock. aici ar fi mult de vorbit si nu are rost si nici nu vreau, pentru ca cei care nu vor sa accepte nu vor intelege mare lucru, iar care stiu despre ce vorbesc, stiu. si cam atat.
                              eu as fi curios cati din cei sub 25 de ani stiu ce e ala blues, si daca nu cumva il confunda .
                              Mare dreptate ai. Rock-ul este mult prea larg pentru a fi generalizat.Stiu ce vrei sa spui despre blues - 90% dintre tineri considera blues-ul ca fiind melodiile lente pe care se danseaza la "sentiment" cu gagica.
                              Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Originally posted by cristi View Post
                                2.Aurul este radioactiv:
                                Nu stiu cat e de radioactiv,dar de multe ori poate aduce necazuri.
                                Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google