Am ajuns sa urasc manelele din cauza acelorasi versuri care se regasesc in absolut toate melodiile. Prea importanti se cred in melodii prea deasupra tuturor, si pe deasupra vecinii mei tigani tot manele asculta. Deci nu as suporta acel gen de muzica. La un chef de voie de nevoie ascult dar atat. Cu rock-ul nu ma omor eu dar sunt destul de multe melodii/formatii care au melodii bune dau acum doar cateva exemple Linkin Park, Limp Bizkit, Red hot chilli pepper, unele melodii de la Metalica
Manele sau Rock? That is the question
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Banuiesc ca preferi baladele celor de la Metallica . Mie mi-a placut foarte mult la trupa asta ca soundul lor era destul de dur, dar vocea compensa enorm... iar rezultatul a fost genialDon't touch! Never ever steal
Unless you're in for the kill
Comment
-
hai sa ma bag si eu in seama aici :-)
normal ca rock (imi place Nightwish, si in general metal-simfonic) dar mai accept si alte genuri, in special muzica mai veche, '80 - '90
[off-topic] si scuze de reclama: cine vrea The 60s Collection si The 80s Collection sa-mi dea un PM. [~2GB]I have no special talent. I am only passionately curious.
Comment
-
Originally posted by Marius View Postasta e o gluma?)For Those About To Ride I Salute You .Hail :paladin: Hail :paladin: Hail :vehicles_ChopperEmo
Comment
-
Spunea cineva aici ca nu toti suntem la fel "pt ca avem aceesi masina".
Asa e, nimeni nu e la fel nici macar gemenii.
"Pt ca avem aceesi masina" suntem pe acelasi forum.
Dar daca tot s-a deschis topicul asta atunci sa resprctam parerile fiecaruia ... fara suparare.
Dictionar:
Rockeri = nici nu are rost sa-i criticam, ei au fost, sunt si vor fi cea mai tare si cea durabila specie muzicala, sunt practic pionerii muzicii, si sunt singura specie care nu-si tradeaza semenii sa treaca la alte specii. Bravo voua, baieti!
Manelisti = specie cu mari probleme la glanda sudoripara, care sufera grav intreaga lor viata de grandomanie cronica. Se intalnesc cam peste tot (ca si insectele), iar secretia lor denumita sugestiv "manele" produce o toxina ce afecteaza grav aparatul auditiv.
Sursa
Citat:
Sunt in linii mari, doar niste simplii lautari, avizi dupa banii publicului-tinta, care copiaza linia melodica din Orient, si care pun niste versuri de rahat, facuta doar pentru a rima, fara sa aiba o noima. In plus, gramatica lasa de dorit. Oare nu va zgarie pe creieri?! Subiectele principale sunt numai dusmanii, banii si femeile.
Aşa cum "maneliştii" sunt liberi să cînte, eu sunt liber să-mi spun opinia despre ceea ce cîntă ei. Opinia mea este foarte negativă; e dreptul meu, aşa gîndesc. Consider că asemenea "sub-muzică" şi asemenea texte, mai mult decît penibile (uneori, oribile), fac rău igienei spirituale a românilor. Coboară nepermis de jos nivelul gustului public, îl trivializează. Buruienile nu lasă florile să crească. Dar nimeni nu e obligat nici să mă asculte, nici să mă creadă.
George Pruteanu
Dupa cateva beri si eu ascult maneleLast edited by crististreulea; 25 January 2008, 22:26.Doar două lucruri sunt infinite, universul şi prostia umană, însă nu sunt sigur despre primul.
Comment
-
ia ui ce asculta pilotii de pe avioane aici
atita timp cit sinteti pasnici si nu apar polemici pe aici, nu instigati la polemici si nu uitati ca toti sintem oameni indiferent de gusturi, acest thread ramine deschis.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Asa este.Trebuie sa respectam preferintele fiecaruia nu sa cream alte tensiuni care nu-si au rostul.Atata timp cat se glumeste in limitele bunului simt eu zic ca este ok.
On toppic:
Cand manelistii vor avea un Woodstock al lor,atunci imi voi scoate palaria in fata lor.Pana atunci...rock'n'rooool...Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
Nu sunt rocker dar ascult cel putin rockul din anii 70 80 e criminal.Prefer rockul ca are o cultura pe cand maneaua, ma abtin.Numai bine la toata lumeaFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Originally posted by cristi View PostNu Marius nu este o gluma ... chiar este radioactiv ...
Pentru ce acest lucru? cu el se trateaza cancerul tiroidian, parca (cum e si iodul radioactiv folosit la acelasi tratament).
In orice caz nu exista natural aur radioactiv.
Originally posted by cristi View Postinsa in trecut condamnatii la moarte erau bagati in minele de aur parasite si incet incet mureau datorita radiatiilor
Stati linistiti nu scapam asa usor de manelisti [glumesc desigur]Last edited by crististreulea; 26 January 2008, 11:22.I have no special talent. I am only passionately curious.
Comment
Comment