nu prea e bine sa asculti rock in masina ... iti vine sa o calci mai tare... am votat totusi pentru rock ca mi se pare mai acceptabil decat manelele.. nici nu vreau sa aud de ele.. dar de RnB sau Hip-hop / rap ce parere avetzi ?
Manele sau Rock? That is the question
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
turbo makes torque and torque makes fun
LowGun-ul meu:http://www.loganclub.ro/forum/lowgun...?t=2081&page=5
-
nu sunt adeptul manelelor dar sa-mi spuneti si mie cati dintre voi beti pe muzica rock?Last edited by crististreulea; 26 January 2008, 13:08.sigpic........restul e NoSpeedLimit
Comment
-
Eu sincer nici cand ma mai ametesc nu ascult manele.Ascult cu cea mai mare placere o greceasca . arabeasca, populara dar in niciun caz manele.Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Originally posted by alpha View Postsa nu confundam lucrurile. Nu exista izotopi de aur radioactivi naturali. Se pot, in schimb, obtine in laborator, prin tratare.
Pentru ce acest lucru? cu el se trateaza cancerul tiroidian, parca (cum e si iodul radioactiv folosit la acelasi tratament).
In orice caz nu exista natural aur radioactiv.
de obicei in unele mine de aur exista si minereuri de substante radioactive :-)
Stati linistiti nu scapam asa usor de manelisti [glumesc desigur]For Those About To Ride I Salute You .Hail :paladin: Hail :paladin: Hail :vehicles_ChopperEmo
Comment
-
...poate si extraterestri emit manele...
PS: Si taicamio a prins pe statia radio (de pe locomotiva) un radio pirat care emitea manele ("Se stie..."). Cum nu prea se da in vant dupa manele a facut raport si in scurt timp "radiou" a fost inchis......de doi lei :p
Comment
-
Originally posted by cristi View Postalpha jos palaria daca ai dreptate ... o sa mai intreb si pe la facultate ca sa ma conving dar sunt totusi sceptic ... poate totusi privim din alte unghiuri problema
eu stiu de aurul radioactiv din niste publicatii legate de cancerul tiroidian (ma interesa la un proiect la care eram implicat pe partea de IT sa creem un sistem complex de simulare a celulelor cancerigene pe un super calculator...) si de acolo am aflat de aur radioactiv si pe urma am inceput sa sap; concluzia: trebuie sa fie imbunatatit pentru a putea obtine izotopul de aur radioactiv (Au-198 ii zice). :-)
gandeste-te unde tin mii de kg de aur, aceia ar trebui sa umble cu costume de protectie ... ca altfel ... (la cat de mica ar fi radiatia la o asa cantitate....)
cred ca suntem off-topic rau dar dat fiind ca suntem la cafenea se mai accepta :PI have no special talent. I am only passionately curious.
Comment
-
ok alpha ... mersi de indreptarea cunostintelor ... la anul o sa am si eu proiectul de licenta poate o sa iti cer un mic ajutor atunci ... vezi ca te tzin minteFor Those About To Ride I Salute You .Hail :paladin: Hail :paladin: Hail :vehicles_ChopperEmo
Comment
-
sincer nu prefer nicio "specie" manelari sunt penibili si de prost gust iar rockerii nu au nicio treba cu viata reala......si manelari si rockerii pot fi jegosi si nespalati.... as prefera ca lumea sa nu isi faca un mod de viatza din muzica pe care o asculta....da nah daca asta vor...
Comment
-
Originally posted by D-FENS View PostEu ma spal doar cand ploua...Stie cineva cand e urmatoarea ploaie?turbo makes torque and torque makes fun
LowGun-ul meu:http://www.loganclub.ro/forum/lowgun...?t=2081&page=5
Comment
-
Rock in nici un caz. ma cam enerveaza parosii aia ce dau din cap. Ascult hip hop si la chefuri si spritz merg manele ca sa strea chefu la locu lui.
Comment
-
Rock nu inseamna neaparat niste pletosi care dau din cap si nu se spala. Eu de ex. Ascult rock cu placere (dar nu heavy metal, hard rock etc) si nu imi e rusine sa recunosc asta. Cine ma cunoaste de pe forum stie ca nu am plete si nu dau din cap.
Teorema asta se aplica si acelora care asculta manele dar nu se imbraca si nu se comporta precum adevaratii manelisti. Eu nu ascult manele pentru ca nu imi place, asa cum nu imi place nici muzica latino sau greceasca.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
Comment