Manele sau Rock? That is the question

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Putin cam drastic...Ori aia, ori aia...De ce nu Hip-hop, R&B, House, techno..Etc
    Asa ca...Nici rock nici manea...In mod expres
    Imi plac Vama, Iris, Holograf...(sunt rockeri, nu?)
    Cei mai adevarati sunt Parazitii

Comment

Daca nu este pentru Hip Hop, House, Techno, atunci inclin spre Manele, care merge la baute
      sigpic

Comment

Clar Manele ... Dar si unele melodii Rock gen Bonecrusher Feat. Onslaught - Come On sau Egypt Central - Over and Under

Comment

La baute sau la CE : "la,la,la,la la...Portugalia, portugalia"

Comment

Asha TweetY ,bine zici
            sigpic

Comment

Eu, ca eu...Da' salam ce bine-i zice

Comment

Ascult manele da in ultima vreme o scos guta niste manele, te doare mintea
                ex:"hai mercedea hai in avion si la sutien sa iti bag 1 milion, mercedes ca vreau sa te iubesc" sau alta "Pa ai mei dusmani vreau sa-i vad la prima tv, la tradati in dragoste ca i-au inselat nevestele si sa isi taie venele" mori incet cand le auzi.
                2004 Dacia Logan 1.4MPi
                2006 Dacia Logan 1.5dCi
                2007 Opel Astra H 1.7CDTI

Comment

Loooool
                  sigpic

Comment

Mai bine Manele decat rock desii nu sunt fan manele la betiee tot manelele sunt cele care sparg pahare...Hai cu maneaua sa ne facem damblaua

Comment

• Am 46 ani si pentru mine rocku a devenit foarte zgomotos. Asta nu inseamna ca nu il ascult pe Elvis cu placere de fiecare data. Dar pina la virsta asta nu am vazut niciodata o nunta,botez ,cumetrie sa se faca cu muzica lui IRIS sau METALICA. Oare de ce in asemenea situatii si cei mai inversunati antimanelisti devin cu toti manelisti, si chiar da senzatia ca le plac manelele de cind lumea. Eu ascult manele dar nu sint un impatimit al lor. Ce ma intriga pe mine este faptul ca pot sa dau citeva exemple de oameni, prieteni de-ai mei carora nu le plac manelele dar in schimb au in masina in permanenta citeva discuri cu manele iar daca ii intrebi spun ca nu sint ale lor.Oare de ce se feresc, pentru ca nu e data nici o lege care sa interzica ascultatul manelelor.
                      Am un alt prieten care este ospatar la unul din marile cluburi bucurestene, acolo unde nu au acces decit vipurile si imi povestea ca dupa o anumita ora ,cind spiritele sint incinse, fetitele isi leagana solrurile sus pe mese in ritmuri de manele. In concluzie eu nu sint pentru manele sau rock ci sint pentru muzica care se adapteaza scopului propus.

Comment

• Intre manele si rock,intotdeauna rock...Cu toate ca de obicei ascult house.

Comment

• Stiti cum zic parazitii? "Daca asculti si parazitii si muzica tiganeasca, te invitam sa-ti bagi p**a in mata, nimeni nu o sa te opreasca" eu ascult in general hip-hop si rap gen parazitii etc, dar mai ascult si alte genuri de muzica fara probleme daca melodia imi place, insa pana acum nu am gasit nicio manea sa-mi placa deci nu ascult manele

Comment

• Trebuia si optiunea alt gen de muzica , eu nu ascult nici una nici alta.
                            Forza Steaua

Comment

• Preponderent muzica Lounge, house, dream house, goa trance!Ascult si muzica clasica (sunt cateva beton), imi place si Ramstein, Enigma, cam ce inseamna muzica de calitate raportat la gusturile mele!Manele exclus!Doar n-am bagat bani in sistemul audio, amplificare si ce mai e ca sa-l stric pe muzica "neamului"!
                              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Prefer unele melodii rock decit manele.
                                Multa lume, putini oameni...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google