Manele sau Rock? That is the question

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nu ascult manele dar am votat manele.

Nu inteleg de ce atatea prejudecati fata de manele.Nu vreau sa ajung la discutii "ce fel de oameni asculta manele?"...Etc

Hip-hop-ul este considerat deja o arta si 90% din el este format din rime cu injuraturi.Sincer sa fiu daca as avea un copil nu cred ca l-as lasa sa asculte nici rock ,nici pop nici manele...Nimic.
    Trance,minimal....Muzica fara nici o noima.
    Nu am auzit vre-o vedeta din zilele noastre sa considerata "legenda"
    As pune muzica din anii 60-70-80 cand muzica avea o orchestratie,o armonie,un instrument natural,un ritm frumos...Nu bubuieli de house sau pedale duble trrrrrrrrr de rock.
    In trecut oamenii isi dadeau sufletul sa lanseze rock and roll-ul ca sa nu spun de afroamericani prin ce au trecut si mai nou oamenii la 3-4 ani de cariera si milioane de $$$$$ sa realizeze ca au facut avere pe un gen de muzica care i la impus producatorul si nu pe care il agrea si trecut de la hip-hop la country.
    Pentru cine nu stia RAFAGA trupa "latino" in "afara" sunt considerati tot manelisti si in conceptia ascultatorilor canta manele dar nu am vazut ca problema aceeasta sa fie discutata in parlament!
    Mai bine ascult manele decat sa ascult rock pentru a nu fi judecat de o societate care crede ca asta face diferenta sau poate cataloga oameni din acest punct de vedere.

SUnt multi IDIOTI care asculta manele dar sunt IDIOTI care asculta HIP-HOP ,disperati care asculta ROCK,drogati care asculta TRANCE,JUNGLE sau mai stiu eu ce alte genuri.
    Nu asta face diferenta intre oameni !
    Last edited by b45gao; 28 July 2008, 09:50.
    EX : + =

Comment

• Daca acest poll se face doar pe manele vs rock, clar votul se duce spre manele.

Comment

• Blamez in egala masura pe rockerii nespalati care nu au nici un plan de viitor, pentru care exista doar vodka si cheta facuta in Vama sau, in trecut, in Costinesti, precum blamez si manelistii care fac scandal, vorbesc cat mai tare si epateaza. Nu consider corect ca un "copil" sa vada viata doar in negru nu imi pare normal sa se credada gigolo italiano 800$$$ si sa asculte manele pe speack-erul telefonului.
        Parerea mea e ca exista si oameni care asculta manele linistiti, in banca lor precum si roack-eri care isi vad strict de viata lor. Nimeni nu ar trebui catalogat sau discriminat doar din perspectiva muzicii ascultate.
        Numai de bine.
        PS acum ascult System of a down, poate mai incolo o dau pe Guta
        sigpic

Comment

• Am votat manele cu toate ca ascult si rock cu placere dar nu toate genurile - am fost fan AC/DC in liceu. Manelele imi plac pt ca ma binedispun.

Comment

• Nu manelelor, si nu pt ca nu mai ascult (imi placeau inainte) dar sau "tiganit" intr-un hal fara de hal. Nu am nimic cu cei ce asculta ci cu cei care le canta. Sunt de o incultura muzicala de te ingrozesti.
            Daca aveti moderatori scapati de ai si daca nu aveti sa nu va luati

Comment

• Pentru iubitorii de manele

-
              Iti place Muzica ? Atunci te invitam sa intri pe www.Tv-manele.Ro !! Locu unde apar cele mai noi melodi cu si despre manelisti!!!!!
              Attached Files

Comment

• Si postul tv cu manele este tarafTV
                sigpic

Comment

• Parazitii aveau niste vorbe de duh legate de "Maretzul" Taraf tv. Ma insenineaza faptul ca toti blameaza rock-ul dar au preferat sa nu dea votul inculturii.
                  Numai de bine si daca imi e permis un sfat... Ar fi bine sa ne cumparam casti si sa ne spargem timpanele cu rock sau manele sau house sau muzica clasica, dar sa nu deranjam pe cei din jur.
                  sigpic

Comment

• Manele rullzzz !!!!
                    Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx

Comment

• Decat rock mai bine manele......

Comment

• Eu sincer sunt de parere ca threatul asta nu trebuia deschis...
                        sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• Sunt surprins sa vad cati colegi asculta manele. Nu ca as avea ceva cu ele, dar se blocheaza cd-ul in unitate daca bag manele )
                          Sunt de aceeasi parere ca Vitriol, nu trebuia deschis subiectul asta .

Comment

• Pai ce facem?Il inchidem?Astept pareri!
                            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Da inchidel. Oricum nu e fair-play pentru cei ce nu agreeaza nici unul din cele doua genuri.
                              Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google