am intrebat si eu o data un inspector de asigurari ca, daca intru intr-o masina parcata neregulamentar, cum este din punct de vedere al asiguratorilor. inspectorul mi-a zis ca din punct de vedere al politiei vina este 100% a mea, dar din punctul de vedere al asiguratorilor vina este 50% la 50%. oricum ala cu honda se c..a pe el in speranta ca va obtine ceva bani. pana la urma iti spun eu ca ramane asa cu ea sau se duce la casco singur. se incurca pe el insusi si va incurca si pe voi. nu faceti voi tam-tam si s-a trezit el... suparatul lui peste. si eu mi-am botit masina o data, daorita unuia cu un touareg care parcase jumate pe trotuar in coltul intersectiei, jumate in strada pe trecerea de pietoni.
Accident Intre Logan Versus VW Polo
Collapse
X
-
Originally posted by zorro6299 View PostDeci pentru 2 bandouri zgariate, doar atat a avut...chiar o fost cocalar sa ceara pe loc sa i dau 10 mil....+ ca avea si casco, fiind pe lieseng
Eu i-am propus să i-o repar in service, cat o costa..da el nu su nu..10 mil, si din cauza lui am azuns la militie...fiind 3 masini implicate ( desi eu dadusem la pace cu loganu). Asta e !
Pt jumatate din reparatie.... deci nu-l costa nici in cel mai scump service mai mult de 4 mil ( maxim ), 2 fiind suportate de asigurator...sa mai faca proces .
bafta,)
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
M-am uitat sub polo, nu are nik, nu e dacie...e rezistenta... si ma repet, probalil majoritatea fortelor s-au amortizat in logan + ca eu am luat si o tura stga de volan.... ceea ce cred ca a contat f mult pentru integritatea masinii.Just Hold Onnnnnn....
Comment
-
M-am uitat sub polo, nu are nik, nu e dacie...e rezistenta... si ma repet, probalil majoritatea fortelor s-au amortizat in logan + ca eu am luat si o tura stga de volan.... ceea ce cred ca a contat f mult pentru integritatea masinii.
Comment
-
Originally posted by 1.6_mpi View Posto masina sigura nu este o masina care se deformeaza cat mai putin la impact. o masina sigura are zone "moi" care se deformeaza controlat pt a absorbi energia impactului si pt a proteja pasagerii din habitaclu.
loganuri busite vezi pretutindeni, pentru ca acopera majoritatea masinilor din romania.
acest accident nu este deloc un caz iesit din comun.sigpic
Comment
-
Originally posted by Vod00 View Post@zorro6299, stai linistit ca nici polo nu e tanc, iar daca tu poti compara o lovitura frontala , cu una primita in laterala, te cam inseli. Pana la urma mai bine data viitoare, te asiguri cum trebuie, si nu o sa mai ajungi la discutia asta, ca ala a cerut atat, ca aia sunt x % vinovati.
" san", corect ce spui tu... deci oarecum esti deacord cu mine , ca a contat un pic, ca am apucat sa virez stga !? Alte avarii..mult mai mari ar fi avut polo..daca erau 90 de grade la impact, corect ?
" crull " , asa-i e destul de avarit si polo... din cauza asta nu cred ca avea doar 50 km la ora....
" Alin0007 "
Pe scurt s-au cocnit doua frigidere! Nici una nu e mai breaza la impact. Loganul 3* si cealalta cred ca -3*. Si s-au ciocnit in locuri diferite, deci zone cu deformare diferita. Nimic concludent "
- Corect...2 frigidere...dar eu am " combina frigorifica maxi large "..ca e modelul breack
" bogdan_1984
......acest accident nu este deloc un caz iesit din comun."
Just...dar cine a spus ca ar fi iesit din comun ?!
" Alin0007 --- Polo din poza nu? Ca asta nou cred ca are 5 stele. "
Nu stiu exact cate stele are loganu..si nici polo... dar am vazut cateva stele verzi.....după impact se invarteau , formau o coronita pe capu lu" ala din logan
bafta,
Comment
-
mai da rau esti...io cred c-ai vrut sa-l lovesti pe ala sa vezi cate stele are loganu
acum serios, din poze ambele masini sunt reparabile, fara urmari la directie, punti, lonjeroane, in sensul ca nici una n-o sa lase 4 urme distincte pe drum...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Nu stiu de ce o tii sus si tare ca ai virat stanga ... Conteaza daca te-a impins daca aveai viraj dreapta sau viraj stanga? Din poze se vede ca a intrat perpendicular pe tine,deci nu prea are importanta.Daca parcurgeai macar cativa zeci cm cu roata virata stanga poate ca mai insemna ceva.Oricum nu-ti dai seama,probabil ca ai virat in timpul impactului!
Comment
Comment