Originally posted by Seba
View Post
perfect deacord cu tine seba.... sa pastram totusi " distanta regulamentara " !
Originally posted by Octavian___31
View Post
![Bounce](https://www.loganclub.ro/forum/core/images/smiley/bounce.gif)
Nu stiu cum a durat la tine o vesnicie, ca eu l am vazut pe asta cu loganu intr-o secunda...omu chiar se grabea sa ajunga la nevasta la servici, s-o aduca acasa si era in intarziere ( mi a spus-o el după )....deci avea cel putin 50 Km la ora ! Si chiar m-a spulberat ...daca am reusit sa fac in lateral aproape 2,5 metri...pana.n cel cu Honda .
Originally posted by vasile78
View Post
Banuiesc ca lucrezi la Smurd sau Ambulantă.... succes si sanatate iti doresc tie cat si tuturor celor colegilor tai ! sunteti ingerii nostri pazitori, de care sper sa nu am nevoie vreodată ! Spui ca "ai trecut prin multe accidente, mai mult sau mai putin grave", te referi la acele accidente, din cauza celor care nu acorda atentie si prioritate , masinilor de interventie pe care cred ca lucrezi ?! Asta este intradevar o problemă.... in ceea ce-i priveste pe cei care asculta muzica la maxim, sau inconstientii care conduc cu casti de mp3 , sau doar nu sunt atenti la trafic. Cred ca trebuie facute mai multe campanii de sensibilizare a soferilor in aceasta privintă !!!
Marea " tragedie ", cum ai spus si tu, si sunt perfect deacord cu tine.... e o simpla tamponare ( intre 3 carute, sau frigidere cum spunea cineva )....NICI N-AM SPUS CA AR FI CEVA MAI MULT ....doar ca asta a dedus un militian, dintr.un birou, care se mai uita si la televizor in timp ce-mi scria PV, in care mi-a ridicat si permisul....tocmai de aia ...am facut un pic de TAM-TAM.
In concluzie.... am contestat acel PV, si am sa reusesc sa transform " pedeapsa" de 90 zile de "pietonaj" , intr-un simplu avertisment !
![Respect](https://www.loganclub.ro/forum/core/images/smiley/respect.gif)
Baftă tuturor, drumuri cat mai bune va doresc ( prin alte tari desigur ), la cat mai multe semafoare verzi si fara incidente ( majore ) !!!!
Comment