Cu cati km ati luat masina?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by dogy_10
    deci eu sunt singurul care a luat masina cu 40km... probabil fiind primul logan livrat, "baietii" au dat o tura cu el
    iti dai seama ca sau mai plimbat in probe si baietii de la dealer

Comment

al meu avea 24 km iar benzinaria era la 3km.cineva de la ei mi-au spus ca pun benzina cat sa ajunga la primul peco.
      sigpic........restul e NoSpeedLimit

Comment

cred ca sub 10 si confirm lipsa benzinei dar acelasi lucru mi sa intimplat cind miam luat tico 24 km si aceeasi cantitate de benzina adica aproape de loc
        toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

7 km la bord si indicatorul de combustibil era pulsator
          il intreb pe ala de la livrari si zice glont la peco
          eu cred ca se putea livra masinile cu atat combustibil incat sa nu fie aprins becu
          http://www.danasoft.com/sig/ovidiucionca.jpg

Comment

La toate masinile noi becul de la carburant este aprins.
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

@andrei esti asa sigur?
              http://www.danasoft.com/sig/ovidiucionca.jpg

Comment

Dap, ma rog, la toate Loganurile, ca la BMW, Mercedes, etc. isi permit sa baga 10-20 l in rezervor.

Comment

La noi cel mult 5L sunt in rezervor

Comment

Am fost cu un prieten, acum o saptamana, sa isi ridice masina (prestige + air-bag laterale) si avea inregistrati pe bord 5 km, iar in rezervor ave 1l de benzine ;))(i-am facut shmecheria "aia")
                    ...de doi lei :p

Comment

8 km. becul la rezerva aprins,benzinaria la 1 km.
                      pe pista de la uzina sar parea ca fac mai multi km. si dupa acea il dau in zero,cel putin asa zicea un coleg.
                      iar benzina sar putea sa o dijmuiasca dealerul dupa ce le da jos dupa trailer.

Comment

Daca ati stii voi cum se da kilometrajul inapoi la dealer si ce forja ii dau baietii din service inainte de predare, va sigur ca n-ati mai lua Logan.

Comment

9 km. s-au plimbat numai un pic. Peco aveam la 5 metri de dealer. AM bagat imediat ca mi-a fost frica sa nu fac pana aia din prima. Nu era suficient ca n-aveam permis, mai trebuia sa raman si fara benzina?! Era prea de tot.

Comment

Originally posted by andrei
                            Daca ati stii voi cum se da kilometrajul inapoi la dealer si ce forja ii dau baietii din service inainte de predare, va sigur ca n-ati mai lua Logan.
                            "baietii" aia is chiar tampiti. Eram o data la revizie si so apucat sa le manevreze si sa le bage in spalatorie, numa scartait de roti le tineau de fata cu fostii (posibil viitori) "clientii" >>>>>TAMPITI<<<<<<
                            ...de doi lei :p

Comment

inseamna ca a mea a luat ceva cox pt ca avea 40km.....oricum masina merge bine asa ca nu conteaza ce au facut cu ea

Comment

Loganu' meu 1.5 DCi

A mea... si e doar de pe 15.08.2007, avea la bord 5 km. Si cca. 1-2 litri motorina. Dar au fost finuti... din partea firmei au bagat ei 5 litri motorina, asa, de pofta.
                                Adrian

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google