aveam vreo 5 km parca...nu mai stiu exact
Cu cati km ati luat masina?
Collapse
X
-
Se pot reseta si kilometrii totali daca masina are pana la 100 km. Cu o combinatie de apasari pe butoane (cam cum e la meniul de diagnosticare, putin diferit). Deci multe Loganuri pot avea peste cateva zeci de km cand le luati si nici nu stiti...
Comment
-
A mea a avut 3 km. Si ca majoritatea am alimentat de la prima statie. Ce chestie dom'le...cum pot astia sa ne strice din bucuria achizitionarii unei masini noi. Adica sa ai emotii tot drumul ca d-ne fereste nu ajungi la peco sa poti alimenta si risti sa ti se opreasca motorul cand ti-e lumea mai draga. Dar la mine a fost cu happy end si i-am iertatI don't drive fast...I fly low !!!
Comment
-
Dupa parerea mea asta e o politica deadreptu antimarketing......) ,pai cum naiba sa risti sa ramai cu o masina nou nouta in mijlocul drumului in pana prostului?!!! cei care nu stiu ce ai patit de ai blocat toata intersesctia ce si-ar spune in gand?ca Halal e cu Dacia Logan asta daca si noua ramane moarta pe drum!Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN
Comment
-
Originally posted by andrushk_mib View Postasta nu stiu ce inseamna (in litri)
Comment
-
Comment
Comment