Cu cati km ati luat masina?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

aveam vreo 5 km parca...nu mai stiu exact

Comment

Am luat-o cu 5 km si nenea care s-a ocupat de acte si prezentarea masinii m-a rugat sa opresc motoru cat vorbeste el pentru ca nu stie cata motorina mai are si s-ar putea sa nu ajung la benzinaria de peste 120 metriiiiiiiii!!!!!!!!!

Comment

9km si 7km la cel ce se poate reseta. cam mult, asai?
        Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Se pot reseta si kilometrii totali daca masina are pana la 100 km. Cu o combinatie de apasari pe butoane (cam cum e la meniul de diagnosticare, putin diferit). Deci multe Loganuri pot avea peste cateva zeci de km cand le luati si nici nu stiti...
          Cel mai nou proiect auto din România!
          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Eu Am Luat Masina Cu 4 Km Si Am Avut Benzina Destula Pentru Ca Am Uitat Sa Bag De La Primul Peco Si Am Mers Vreo 15 Km ... Bine Ca Nu Am Ramas Fara )

Comment

cam 5-6 km sa fii avut, nu m-am uitat exact dar treaba cu benzina.... peco la cca 125 m de reprezentanta
              D.A.C.IA [\___\===V===/___/]

Comment

A mea avea 8 km cand am luat-o si nenea ala mi-a zis sa alimentez la prima benzinarie. Am facut treaba cu ceasul si imi arata 0 l. Dar am ajuns sa alimentez.
                sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

A mea a avut 3 km. Si ca majoritatea am alimentat de la prima statie. Ce chestie dom'le...cum pot astia sa ne strice din bucuria achizitionarii unei masini noi. Adica sa ai emotii tot drumul ca d-ne fereste nu ajungi la peco sa poti alimenta si risti sa ti se opreasca motorul cand ti-e lumea mai draga. Dar la mine a fost cu happy end si i-am iertat
                  I don't drive fast...I fly low !!!

Comment

Dupa parerea mea asta e o politica deadreptu antimarketing......) ,pai cum naiba sa risti sa ramai cu o masina nou nouta in mijlocul drumului in pana prostului?!!! cei care nu stiu ce ai patit de ai blocat toata intersesctia ce si-ar spune in gand?ca Halal e cu Dacia Logan asta daca si noua ramane moarta pe drum!
                    Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN

Comment

Pai cu 2-3 litri cat pun ei in rezervor faci 30-40 km si normal ar fi sa gasesti o benzinarie pana sa ti se termine carburantul.
                      In tara momentan.

Comment

La mine avea 24 km deja facuti....la unii prieteni cu masini straine kilometrajul varia intre 10-30 km...!
                        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

la mine au fost 5 km si beculetu de bezina aprins. asta nu stiu ce inseamna (in litri) dar am alimentat de la primul peco
                          If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

A mea a avut 3Km.
                            Logan Kiss FM 1.6MPI IS-29-FLY

Comment

Originally posted by andrushk_mib View Post
                              asta nu stiu ce inseamna (in litri)
                              Pana in 5 litri. Mai mult ca sigur avea 1-2 litri, asa au toate.
                              Cel mai nou proiect auto din România!
                              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Avea 5 km si motorina foarte putina, nu stiu exact
                                http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google