Cu cati km ati luat masina?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

avea 6 km si era pe rosu.

Comment

6 km, si normal, pe rosu benzina
      Logan Ambition 1.6 8V

Comment

eu aveam 6km, benzina foarte putina in ea ca m-au sfatuit sa merg la primul peco dar am avut de la ei bonus full gaz
        sigpic

Comment

6 km aveam .. si pe cel care se poate reseta .. nu stiu :| si benzol .. pana la prima statie ;))
          Its just a car ...

Comment

cand am ridicat masina avea 2 km si 3 litri de motorina...iar peco era la 100 de metri de reprezentata

Comment

Cum se face "smecheria" aia sa vad cati litrii mai sunt in rezervor ?
              A mea cand am ridicat-o de la dealer avea 4 km la bord si becul aprins , in primul peco am alimentat de 100 RON .
              sigpic

Comment

Vezi aicea: http://www.loganclub.ro/forum/cum_af...avem-t238.html
                ...de doi lei :p

Comment

A mea avea 10 km la bord si era pe "rosu" dar peco era foarte aproape.
                  KISS FM 1.4 MPI sigpic

Comment

A mea avea 23 km şi becul aprins la combustibil.
                    N-am mai făcut caz de numărul kilometrilor dar m-au enervat când mi-au spus s-o iau la dreapta că este peco la 500 m, că dacă fac stânga spre oraş s-ar putea să fiu dezamăgit!
                    Le-am spus ca data viitoare când se mai plimbă să pună şi ceva benzină în rezervor, că eu aşa făceam când îmi dădea tata maşina, e de bun simţ!!!!

Comment

Se pare ca eu sunt singurul care am luat-o cu 68 km
                      Attached Files
                      Nu Conduce Niciodata Mai Repede Decat Ingerul Tau Pazitor Poate Zbura!!!

Comment

Eu am luat-o cu 5 km si 6 litri in rezervor (era 1 liniuta la benzina)

Comment

@CT-24-ALX: Foarte multi km avea, sigur s-au plimbat aia cu ea prin oras sau au adus-o de la alt dealer pe roti.
                          Cel mai nou proiect auto din România!
                          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Micsunicile mele sunt 2 la numar si ambele rosii....

prima 10 km (becul aprins la motorina 2 L in rezervor )
                            a doua 25 km ( si i-am prins cand se trageau baietii cu ea prin parcare........becul aprins la motorina,dar in urma scandalului care l-am facut in Meridian Turnu Magurele mi-au bagat ei 20 de litri de motorina.....)
                            Last edited by bobbyred; 26 March 2008, 18:54.
                            Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!

Comment

Andrei si mie mi s-a parut ca sunt multi kilometri.... dar merge bine masina, are 16000 de km.
                              Nu Conduce Niciodata Mai Repede Decat Ingerul Tau Pazitor Poate Zbura!!!

Comment

Eu am luat-o cu 16 km la bord si becul rosu aprins.
                                It's nice to be important but it's more important to be nice!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google