Cu cati km ati luat masina?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 38500 dar sh din 2005. Eu am luat-o anul asta si am considerat ca n-a prea fost plimbata daca are doar atatia. Nici pe ea nu se vede ca ar fi forjata este intr-o stare impecabila.

Comment

• Totusi...

Hombre.... Dar daca e vorba de un DCi 1.5, 70 CP, 15.08.2007... La 23.500 km, vi se pare ca a parcurs mult masina asta?
      mie nu.... Ca este a mea si... Fara forja, din revizii la zi... Masina se comporta exemplar... Discutia era de cati km avea masina la achizitie... (noua, daca se poate)....
      Adrian

Comment

• A mea avea 10 km si benzina pe conducta,cred...

Comment

• Fara suparare, dar titlul threadului este "Cu cati km ati luat masina?" nu scrie de noua sau la achizitie. Eu cu aia (km) am luat-o asa ca m-am incadrat cum trebuie un subiect.

Comment

• Memoria

Cred ca la mine arata sub 10 km (probabil 7); motorina??? Nu cred ca avea rezervorul plin ochi (nemernicii! Puteau si ei sa ma cadoriseasca, asa,,,mumos!)
            Funny mi se pare ca majoritatea delear-ilor isi au sediile pe langa vreo statie de carburanti.
            La mine (ca la majoritatea, de altfel), prima grija a "garcon-ului" o fost sa imi arate cum se pune motorina in rezervor
            Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

• Eu am luat-o cu 5 km, cat despre benzina, tipul ala zicea ca am pana la primul peco, adica la 100 de metri...
              niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...

Comment

• 5 km, si 2 l de benzina. Am avut la mine o canistra cu 5 l de benzina, ca nu imi tremure ...... Pana la benzinarie...
                Eu sunt magician... Eu pot...

Comment

• Stiu masina de la 1 anisor 12000 km si eu am cumparat-o la 2 anisori 27000 km. Acum 2.9 ani 35500 km. OK nu?
                  Daca aveti moderatori scapati de ai si daca nu aveti sa nu va luati

Comment

• Eu am luat-o cu 12 000 acum are 18 888
                    http://img229.imageshack.us/img229/8592/sigpic3405.png

Comment

• 5 km benzina pe rosu (Daperom-Pitesti)...Acu' are 8050 km....

Comment

• 12 km..........Benzina....Pt un km! )
                        MIR.ul Meu http://www.loganclub.ro/forum/cam_as...61.html?t=3761

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google