If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Buna seara!
Pentru studenti, cine doreste luni poate veni la miting in fata Ministerului Educatiei sa protestam impotriva: vor sa faca 150lei punctul de credit, sa scoata subventia pentru camine, sa scoata taberle si altele ...
Sa se scoata tot. Ce atatea subventii? Altii platesc facultatea, vezi SUA
Nu ne trebuie invatamant, nu ne trebuie medicina. In schimb, ce-ar mai merge schimbate niste borduri.
PS: la mine pe strada se astfalteaza intr-o veselie, desi strada este impecabila. Criza nu? Trebuiesc gestionate fondurile, nu? Hitler, unde esti?
v-ati pregatit cartelele pentru benzina ?
da probabil n`o sa se ajunga la asta , nu de alta dar n-o sa mai avem bani sa ne caram cu masinile, o sa fie ceva de genu sapt asta mergem cu masina ta la lucru ,saptamana viitoare cu a lu vecinu .
Ganditi`va ca nu doar salariile la bugetari de exemplu scad cu 25% , dar si tvaul creste cu inca 6% ceea ce inseamna ca preturile cresc cu 6% , automat o pierdere din salar de inca 6% .
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
wtf?! cand au anuntat lucrurile astea? 150 de lei punctul de credit? nu prea cred ca are cum....pai la un examen care are 7 credite vrei sa imi zici ca platesti 7x150=1050Lei?
fiecare facultate isi stabileste singura aceste tarife, deci imi vine greu sa cred ceea ce ai spus
Nu stiu de ce va chinuiti cu facultatea asta degeaba....Mai bine dai o mie doua de euro si o cumperi dea gata.
Eu unul stiu personal multe cazuri din astea si cum s-au obtinut diplomele de liceu sau facultate si pe urma cum s-au ocupat posturile importante de munca sau meserii de notari,avocati,juristi,etc..
A se vedea in principal cazul EBA si al notaritei lui Baselu,, Ioana care dupa Vrancea a venit la Bucuresti in Baneasa si acolo are noul birou.
pai noi suntem toti EBA? ca sa ne luam diplome in modul asta? si se pare ca a avut dreptate ghost....se doreste marirea punctului la 100lei.....probabil nu mai au bani pentru salariile de sute de milioane ale jegosilor de profesori universitari
v-ati pregatit cartelele pentru benzina ?
da probabil n`o sa se ajunga la asta , nu de alta dar n-o sa mai avem bani sa ne caram cu masinile, o sa fie ceva de genu sapt asta mergem cu masina ta la lucru ,saptamana viitoare cu a lu vecinu .
.
la inceputurile mele...chiar aplicam aceasta metoda ca sa merg la munca.asta cand lucram in armata la stat.deci nu e nimic nou.
...se doreste marirea punctului la 100lei.....probabil nu mai au bani pentru salariile de sute de milioane ale jegosilor de profesori universitari
mai bine-ati pune dracu' mana sa invatati, ca 99% dintre examene au subiecte de trecere. nu cred ca va rupeti coatele prin biblioteci si sali de lectura si va surmenati invatand...nu cred ca nu exista si "jegosi", dar aia sunt putini si la cei mai multi dintre ei, se trece invatand din greu.
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Zyper: poti sa investesti intr-o casca de se baga in ureche, dintr-aceia mica. Ai scapat de problema invatatului, trebuie sa fii "descurcaret", nu lepra elevata.
Mari scarbele profesorii astia universitari. Dupa ce ca vin din an in Paste la cursuri, si atunci te tin putin, iar la examen sunt oameni seriosi (evident exista si uscaturi). Asta daca inveti, ca daca iti pui baza in casca si telefon, ura si la gara.
Asa ca ia du-te tu de canta la alta masa, eventual prin alta tara. Vezi daca mai poti trece anul cum il treci uneori pe aici.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment