Disciplinat si respectand regulile 90-92%.
Cum conduci???
Collapse
X
-
pai eu unul conduc si calm si agresiv, depinde strea in care ma aflu,repede dar si atent,alcol nu la volan ci numai ca pieton, iar cu respectarea legi cam 70% zic eu....sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....
Comment
-
Eu de obicei conduc destul de linistit, asta pana cand ma scoate din sarite vreun dobitoc care crede ca toata soseaua e a lui. In acel moment, daca m-a si incomodat/enervat incep sa conduc ceva mai agresiv pana ma calmez. Acelasi lucru daca sunt cu capsa pusa fara sa fiu enervat de cineva/ceva. Recunosc, in oras obisnuiesc sa ciupesc mai mult decat trebuie acceleratia din cand in cand, dar numai in zonele unde e posibil acest lucru.sigpic
Comment
-
conduc.....pardon...conduceam destul de agresiv si cu viteza peste tot.....cu viteza dar prudent....dar dupa cum stiti din cauza vitezei am fost pieton 3 luni....asa ca m-am potolit......cel putin pana scap de cele 9 puncte "thank you"....
))...aaaaa...app unic......doamne fereste sa nu fii kamikaze pieton....;))......DRIVE SAFEANVELOPE NOI SI SECOND HAND ( IMPORT GERMANIA )
Comment
-
Sunt extrem de linistit cand sunt cu copilu in masina. In celelalte cazuri la limita bunului simt: nu mai mult de 110 in localitate, linia de tramvai si refugiul sunt prietenele mele, daca nu vad politia trec peste cele 2 dungi continue ca la trecerea peste calea ferata cand sunt barierele puse. Am carnet din 1990 si am avut doar 5 accidente doar unul din vina mea. Am deschis usa in parcare si a trecut unul pe langa mine si a zburat-o.
Comment
-
deobicei conduc "usor"...dar cateodata ii dau de sar supapele:0 oricum, tot timpul atent, mai ales in regim de viteza mare. in oras nu vede mai mult de 60-70, dar pe strazi laturalnice, daca asfaltul e in stare buna si eu intr-o pasa mai putin buna, cam "o ard"...niciodata nu conduc daca am baut macar si-o gura de bere inainte.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Eu conduc in general linistit dar sunt momente mai ales in afara localitatilor cind te grabesti si atunci folosesc un stil mai rapid imi place sa simt viteza,oricum depinde si de conditile de pe sosele si cele meteo..felicitari anubis nou pentru ca nu ai avut nici o problema pina acum sa o ti tot asaSuntem doar un moment pe sosea !
Comment
-
Conduc atent, disciplinat si calm ... mai ales cand am si responsabilitea vietii pasagerilor (mi se trage de la taxi), in tinerete eram ceva mai agresiv , dar intodeauna fara alcool.Doar două lucruri sunt infinite, universul şi prostia umană, însă nu sunt sigur despre primul.
Comment
-
Fara alcool normal. Cateodata cand ma sicaneaza cate un "destept" mai o duc si la limita de turatie. Oprit in zone interzise la greu - Braila este un oras de tranzit daca te iei dupa indicatoare- si calcat de linii continue uneori(90% din motive de gropi). Cam astea-s incalcarile de regulament pe care le comit.Cel mai lent 1,6 8v
Comment
-
Originally posted by Rocri View PostFara alcool normal. Cateodata cand ma sicaneaza cate un "destept" mai o duc si la limita de turatie. Oprit in zone interzise la greu - Braila este un oras de tranzit daca te iei dupa indicatoare- si calcat de linii continue uneori(90% din motive de gropi). Cam astea-s incalcarile de regulament pe care le comit.
Comment
Comment