Cum conduci???

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

eu conduc cu mainie pe volan si cu picioarele pe pedale...
    acum serios vorbind si eu tot cum se zicea mai sus adica don`t drink and drive mai bine smoke and fly ...
    in oras o cam ard adica cat imi permite soseaua traficu de la 60 la 130... regulilele le rescpect zic eu 90% doar la pietoniii mai am probleme , adica eu sunt deja cu botu pe trecerea de pietoni el coboara , eu acelerez , el da sa treaca , eu claxonez
    de obicei dau prioritate unora care au nevoie , cum ar fi anumite stradute unde stau saracii cu orele sa iasa de acolo le fac semn sa iasa , daca n-am pe nimeni in spate opresc si las 2-3 sa iasa sau macar incetinesc....
    aaaa si am o boala pe nesimtiti care vin peste banda mea , inainte cand eram cu dacia tineam banda si nu ma lasama dar ala tot venea ca nesimtitu peste mine , daca ar fi semnalizat macar il lasam sa se bage... acum cu loganu ori incetinesc ori accelerez dar atat timp cat drumu nostru e comun ala e inamicu meu , o data ce a fost nesimtit til punctez cu un claxon lung la fiecare greseala
    in afara orasului merg normal adica 100-110 dar imi place sa accelerez in curbe etc :P :p :P

sigpic

Comment

Originally posted by RADU_LYN View Post
      Eu conduc ca nebunu.....si sunt constient ca se poate termina intr-o fractiune de secunda....dar nu ma pot abtine si-mi duc adrenalina la maxin.
      Cand nu am chef merg lejer chiar primesc si blituri din spate sa merg mai repede
      Varsta,frate,varsta ! Dar o sa intri in normal peste cativa ani.Fara incidente!

Comment

Cel mai bine e sa lasi pe altcineva sa aprecieze cum conduci. Altfel vad ca majoritatea (dupa cum ma si asteptam de altfel) declara ba ca sunt kamikaze, ba ca au viteza in sange, ba ca nu respecta legea etc. Un lucru pozitiv (daca toti au fost sinceri) este ca nimeni nu conduce baut la volan. Acest lucru pot sa-l spun si eu despre mine. Daca ar fi sa spun despre cum conduc, recunosc ca nu primesc blitz-uri din spate prea des pentru condus exagerat de incet si cu siguranta nu am fost depasit vreodata de carute sau de vreun moped
        sigpic

Comment

in ultima vreme ma cam grabeam sa ajung la destinatii... deci NFS dar deobicei 40 sau 50 km/h knd ma plimb si in jur de 60 cand trebuie sa ajung undeva mai ales prin bucuresti... m-am cumintit [2 amenzi radar 69km/h , 97km/h a 2a dupa ce am franat destul de puternic si mia si zis politaiu: cam 110 120 aveai cand ai vazut radaru nu ?]. daca merg repede nu inseamna ca nu imi asum si riscu si nu sunt atent.. atunci aveam viteza aceea deoarece era 2-3 noapte si nu era pic de masina pe strada. de asemenea sunt intelegator las pe multi sa se bage de pe stradute, stiu ca as putea fi si eu in locul lor.
          Si mereu fara alcool. de multe ori daca fac vreo betie a 2a zi stau pana spre seara sau nici atunci nu ies cu masina.
          turbo makes torque and torque makes fun

LowGun-ul meu:http://www.loganclub.ro/forum/lowgun...?t=2081&page=5

Comment

Asta asa este....eu il las pe tezeu sa aprecieze cum conduc!
            Frana de mana trasa pana in tavan,treapta a-II-a cu pedala in fund.....peste 5000 rpm=DRIFT nu altceva!

Comment

Mereu beat, mereu pus pe scandal, trec numai pe rosu( sunt daltonist ), politistii ii consider obstacole(N.r. jaloane), in intersectii eu am prioritate(voi degeaba circulati!), viteza cat mai turbo, drift in fiecare curba, de preferat sa fie cat mai ingusta si cu masini parcate, la filtre fac pit-stop sa-mi puna kerosen, normal ca n-am carnet, ce sa fac cu el ca mi-l tot ia, cu airbag-ul dezactivat, fara centura(ce-o fi frate sfoara aia de te strange la burta? Nu sta bine berea), si mai erau cateva dar m-am trezit si era soare

Comment

Fara mila asa conduce stuke ... 6000 de ture si "sta" in pobagajul omului pana prinde o banda libera ... cu el am vazut si eu ce poate face un 16v la turele mai sus descrise(ca eu unu nu prea ma indur sa ii dau rot/min de genul). Bafta stuke si sa ne auzim sanatosi duminica viitoare la intalnire(apropo vi duminica? trimite mi un pm cu id. tau de mess).
                sigpic
                Golanca...gri-platinata...16v...105...:D---concluzie--- ma simt bine in masinuta mea:)

Comment

conduc excelent,sunt perfect!...cel mai bun sofer ever!!!)
                  Mai e mult pana departe!

Comment

Originally posted by vitriol View Post
                    Intructorul meu spunea ca sofer o sa fii doar dupa ce faci 100 000km. Eu zic ca dupa 100 000 de km, dupa ce vezi multe carnagii pe sosele si iti dai seama cat de repede se poate spulbera tot, incepi sa nu te mai gandesti la "fast and furious", realizezi ca "viata are prioritate" si ca unele riscuri (depasiri la limita, viteza excesiva care uneori nu este necesara, asa numitele "liniute" la semafor) chiar nu isi au rostul. Sofatul, stimati forumisti, nu este doar o plimbare (un drept care il avem toti), ci este o mare responsabilitate pe care ar trebui sa ne-o asumam cu toti.
                    Cuvantul cheie care ilustreaza cel mai bine ce am zis mai sus este DISCIPLINA LA VOLAN.
                    Cosider ca nu mai este nevoie sa spun cum conduc.
                    referitor la instructori: am avut un instructor aici la biditrans pe nume iosif... mergea omu cu 70 80... in bucuresti pana unde aveam nevoie si a vazut ca nu am comentat nimic niciodata.. si mereu spunea : Bai tu sa conduci cum te invat eu nu cum conduc eu.. si io "DA" dar in gandul meu.. eheee
                    si cu legile era la fel: am fost intro dim la lectie si neam dus sa ne luam si cafele dupa ce am baut in masina cafele afara fiind frig cand sa plecam cica da paharu sa il arunc si deschide usa si le pune jos. II zic 2 puncte penalizare si 2 puncte amenda !! El spune dc ? In lege scrie asa : Daca arunci din masina pe geam sau numai stiu cum... daca deschizi usa si le pui jos nu zice nimik )

Comment

NU ati vrea sa fiti in dreapta cind ma grabesc! sau cind am chef de glume... Un coleg nu se mai urca cu mine cit traiestae el -la 50 km la ora i-am dat volanul sa conduca eram in probe cu o coaja! s-a albit la fata si a deschis usa sa sara - pe bune! Cind sunt cu familia sunt OK respect traficul! dar in rest sunt cunoscut prin Politia din oras, am reusit sa bag in bilbiiala pe cel mai indiferent politist din oras fapt confirmat de alti colegi de-ai lui, odata cind am dat cu "Subsemnatul..."
                      Traiesc in ROMANIA SI ASTA IMI OCUPA TOT TIMPUL !

Comment

eu conduc calm,doar cateodata ii mai dau cate un 140 pe bdul.mamaia

Comment

Originally posted by MESERIASU' View Post
                          NU ati vrea sa fiti in dreapta cind ma grabesc! sau cind am chef de glume... Un coleg nu se mai urca cu mine cit traiestae el -la 50 km la ora i-am dat volanul sa conduca eram in probe cu o coaja! s-a albit la fata si a deschis usa sa sara - pe bune! Cind sunt cu familia sunt OK respect traficul! dar in rest sunt cunoscut prin Politia din oras, am reusit sa bag in bilbiiala pe cel mai indiferent politist din oras fapt confirmat de alti colegi de-ai lui, odata cind am dat cu "Subsemnatul..."
                          ai scos volanul si i l-ai dat lui in dreapta ? sau aveai volan de rezerva

Comment

Tare faza cu volanul!!trebuia filmata.Eu am o singura persoana care a jurat ca nu se mai urca cu mine,un vecin pe care l-am speriat.L-am dus pana la Drajna si am luat-o pe autostrada unde am mers numai cu 160(cu cea veche).
                            Frana de mana trasa pana in tavan,treapta a-II-a cu pedala in fund.....peste 5000 rpm=DRIFT nu altceva!

Comment

in oras:
                              daca nu e graba, conduc calm, frinez din timp si respect regulile de circulatie cit de cit. nu merg cu 100 dar nici cu 50km/h. daca se poate 60-70km/h

daca ma grabesc, ferea ca vin! frinez in ultimul moment, incerc sa respect regulile de circulatie

in afara maxim 130km/h daca drumul nu e aglomerat. 100-110km/h daca mai sint masini. nu depasesc la risc si fara vizibilitate, dar nici nu stau la coada dupa toti.
                              daca dau de prosti care care ma incurca si se tin de mine, trag pe dreapta 10 minute
                              Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

In afara medie 120-130 dar pe autostrada ma apuca damblaua si sar la 150-160 iar in oras intre vit melcului si 100 pt ca mai tare nu am unde . In general in oras sportiv dar nu agresiv .
                                Depasesc tot ce am in fata , ma las depasit de cai care vin din spate ( doar de carute si biciclete nu ma las ) , nu stropesc pietonii sau alte masini bla , bla , bla.
                                B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google