Cum conduci???

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cum conduci???

Intrebare:Care este parerea ta despre cum conduci???
    Eu sincer conduc agresiv dar nu imprudent.Astept sa vad cum va clasificati singuri!
    Frana de mana trasa pana in tavan,treapta a-II-a cu pedala in fund.....peste 5000 rpm=DRIFT nu altceva!

depinde de starea in care ma aflu ). cateodata am chef de raliuri , cateodata batraneste dar atent tot timpul si FARA ALCOOL
    sigpic

Comment

Asta asa este!!FARA ALCOOL!!Total de acord!
      Frana de mana trasa pana in tavan,treapta a-II-a cu pedala in fund.....peste 5000 rpm=DRIFT nu altceva!

Comment

Atent, disciplinat, respectand in proportie de 99.99% regulile de circulatie si FARA ALCOOL la volan! Condus normal, zic eu.

Comment

In cele mai multe cazuri, avand in considerare si traficul aiurea din Iasi, sunt la locul meu, dau prioritate si altele. Dar si cand ma mai apuca pandaliile, si e soseaua cat de cat, o mai calc destul de tare. Dar in acelasi timp incerc sa fiu cat de prudent posibil.
          In schimb, inafara localitatii ma relaxez, viteza de croaziera 100-120 max...si prin localitati unde se poate in jur de 80-90.
          Fotografie ... in cat mai putine cuvinte

Comment

Io am vazut destui ce au patit din cauza alcoolului si asa ca , daca e sa merg la vreun chef merg cu taxiul si stiu k nu ma pun in pericol! ALCOOLUL inamicul No.1 al volanului
            sigpic

Comment

pai eu unul conduc agresiv,repede dar si atent,si de respectat legea cam 55%:-"
              sigpic
              astra h 1,7 cdTI

Comment

In afara localitatii sunt in largul meu parca ma simt liber,nu ma inghesuie nimeni.....dar si cand simt nevoia de viteza o calc cat duce(daca am posibilitati).

Comment

Intructorul meu spunea ca sofer o sa fii doar dupa ce faci 100 000km. Eu zic ca dupa 100 000 de km, dupa ce vezi multe carnagii pe sosele si iti dai seama cat de repede se poate spulbera tot, incepi sa nu te mai gandesti la "fast and furious", realizezi ca "viata are prioritate" si ca unele riscuri (depasiri la limita, viteza excesiva care uneori nu este necesara, asa numitele "liniute" la semafor) chiar nu isi au rostul. Sofatul, stimati forumisti, nu este doar o plimbare (un drept care il avem toti), ci este o mare responsabilitate pe care ar trebui sa ne-o asumam cu toti.
                  Cuvantul cheie care ilustreaza cel mai bine ce am zis mai sus este DISCIPLINA LA VOLAN.
                  Cosider ca nu mai este nevoie sa spun cum conduc.
                  sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

un singur cuvant ma descrie... Kamikaze...)
                    sigpic

Comment

Conduc linistit mai mereu, doar daca sunt grabit sa o calc... altfel incerc sa mentin un consum optim si o medie de viteza buna
                      bafta!
                      Don't touch! Never ever steal
                      Unless you're in for the kill

Comment

Eu conduc ca nebunu.....si sunt constient ca se poate termina intr-o fractiune de secunda....dar nu ma pot abtine si-mi duc adrenalina la maxin.
                        Cand nu am chef merg lejer chiar primesc si blituri din spate sa merg mai repede

Comment

in vaslui????? asta nu am patit-o pana acuma acolo ))) la flash-uri ma refer
                          Don't touch! Never ever steal
                          Unless you're in for the kill

Comment

Cand eram mai "tinerescu" imi placea sa ma dau mare,acum cred ca mi-a venit mintea la loc...am zis cred...
                            Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Originally posted by golanu View Post
                              in vaslui????? asta nu am patit-o pana acuma acolo ))) la flash-uri ma refer
                              La cat de des stai tu acasa mai bine nu mai spune-ai

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google