Laptop Dell Inspiron 1545

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Laptop Dell Inspiron 1545

Am niste nelamuriri la laptop-ul meu . Modelul scrie in titlu . Nelamuriri :

-se aude cam incet, si aici ma refer la melodiile in winamp. ( asta in comparatie cu alte laptopuri )

-camera web se vede cam aiurea,adica intunecat si cateodata verde :| . ziua se vede binisor, dar as avea pretentii de la ea pentru ca e de 1,3 mpgx si la desktop am vga si se vede mult mai bine fata de aceasta.
    " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Pai camera are 1,3 MP cand faci poze cu ea, daca filmezi e tot VGA
    Rar gasesti un WebCam bun, care sa si filmeze la rezolutii mari.

Legat de sunet, sunt laptop-uri care se aud tare, si laptop-uri care se aud incet.
    Ce am observat eu pe la lucru, e ca dell-urile care sunt mai vechi se aud mult mai incet decat astea proaspat cumparate (deci modele mai noi)

Comment

Laptopul e luat din octombrie.

la camera ma asteptam la mai mult, dar nah si ma uitam la un hp cu camera de 1,3 mpgx si se vedea frumos..de asta am intrebat...

am windows 7 pe el acu, pe xp nu mai stiu cum se auzea sunetul, dar webul tot asa era
      " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

draga razvan ... dell foloseste sistem audio harman kardon ...

vezi in bios, ai nivel volum
        sigpicMy ride

Comment

domnu deluxe, nu am gasit in bios, chiar acu am cautat fiecare si nu este

Comment

nu stiu ce versiune ai .. se poate sa fie default la 50% *cum defapt si este) dar sa nu ai posibilitatea de a-l modifica din bios ... fa un update
            sigpicMy ride

Comment

update la ce? driverul audio ? zice ca e " up to date " :|
              Last edited by Tudor; 19 May 2010, 12:31.

Comment

la bios nu la drivere
                sigpicMy ride

Comment

si cum fac asta?

Comment

google it - dell 1545 bios update
                    sigpicMy ride

Comment

revin cu o intrebare, privitoare la toate laptopurile: daca stau cu incarcatorul in priza cam non stop are ceva? laptopul il folosesc aprox 10 ore pe zi ( atat sta in priza, ca nu folosesc bateria ) si incarcatorul il las in priza dar il scot de la laptop. sunt sanse sa se arda ? nu de alta dar a patit-o un prieten si il costa 2 milioane sa-si ia un incarcator/transformator, cum s-ar numi..

Comment

eu cand stau cu el cuplat la priza ii scot bateria, ca altfel risc sda se duca, sa nu mai tina la fel de mult!
                        la mine laptop-ul si stins, e cuplat la priza, dar fara baterie.
                        Si il am din martie 2008

Comment

Mai nou am niste puncte gri/negre si o dunga stearsa , par a fi pixeli morti ... se poate rezolva ?? are abia 3 ani

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google